REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkamo laiko seksui radimas dažnai tampa daugelio mažus vaikus turinčių porų problema, tačiau tai negalioja švedų tėvams.

REKLAMA
REKLAMA

Apklausa parodė, kad beveik trečdalis švedų porų mylisi, kol vaikas miega toje pačioje lovoje.

REKLAMA

Kito tyrimo duomenimis, 59 proc. tėvų Jungtinėse Valstijose tikino, kad mylisi, kai jų vaikas yra tame pačiame kambaryje, tačiau šie rezultatai nebūtinai reiškia, kad vaikas buvo toje pačioje lovoje.

Naujausias tyrimas, kurį atliko vienas švedų žurnalas, taip pat atskleidė, kad 48 proc. mamų sugeba užsiiminėti seksu kartą ar du per savaitę, o 4 proc. teigė, kad mylisi su savo partneriu kasdien.

Šie rezultatai yra kaip druska ant žaizdos amerikiečių tėvams, kurie yra nepatenkinti savo seksualiniais gyvenimais dėl darbo ir šeimos.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais atliktas tyrimas, kurio metu buvo apklausta 600 šeimų, atskleidė, kad šeši iš dešimties dirbančių tėvų dienos pabaigoje neturi pakankamai energijos seksui su savo partneriu.

Vis dėlto, mamytės iš JAV gali pasigirti kitais ekstremaliais rezultatais – praėjusį mėnesį atliktas tyrimas atskleidė, kad 12 proc. jų sekso metu naudojasi savo mobiliaisiais telefonais.

Švedų mamos taip pat sutinka, kad kasdienis gyvenimas tampa kliūtimi “siekiant įgyvendinti seksualines svajones".

Be to, ketvirtis iš 663 apklaustų motinų atskleidė, kad jos fantazavo apie neištikimybę savo partneriui, o 10 proc. prisipažino ir esančios neištikimos.

Stebėtina, tačiau dauguma švedų mamyčių, vis dėlto, sakė užsiiminėjančios seksu tik kartą ar du per mėnesį.

Septyni procentai motinų prisipažino, kad jos mylisi tik kartą ar du per metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų