REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ komandos gynėjas Rio Ferdinandas pareiškė, kad baigia karjerą Anglijos rinktinėje. 33 metų futbolininkas ketina visą dėmesį sutelkti į žaidimą „Manchester United“ klube ir padėti ekipai iškovoti titulą „Premier“ lygoje, rašo „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaraisiais metais R. Ferdinandą persekiojo traumos, tačiau naują sezoną jis žada sužaisti ne mažiau rungtynių nei praėjusįjį. Gynėjas pasakojo, kad labiausiai jį kankino nugaros traumos. Nepaisant to, 2011-2012 metų sezoną jis su „Manchester United“ komanda žaidė 35 kartus.

REKLAMA

Paskutinį kartą Anglijos rinktinės marškinėlius R. Ferdinandas vilkėjo 2011 metų birželį. Gynėjas nepateko į nacionalinės ekipą, žaidusią Europos čempionate. Neoficialiai teigiama, kad Roy Hodgsonas atsisakė futbolininko paslaugų dėl jo sudėtingų santykių su „Chelsea“ kapitonu Johnu Terry. Pastarasis buvo kaltinamas rasiškai įžeidęs jaunesnį Rio brolį, tačiau teismo išteisintas.

Iš viso Anglijos rinktinėje R. Ferdinandas sužaidė 81 rungtynes ir pelnė tris įvarčius. Nacionalinei ekipai jis atstovavo trijuose pasaulio čempionatuose – 1998, 2002 ir 2006 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų