REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiaspalvių femtosekundinių lazerių gamybos pradininkė ir pasaulinė rinkos lyderė UAB „Šviesos konversija“ pranešė pradedanti savo gamybinio pastato rekonstrukciją.  Darbus atliks statybų bendrovė  „Irdaiva“.  Rekonstruotose patalpose įsikurs naujos modernios gamybos laboratorijos.

REKLAMA
REKLAMA

UAB „Šviesos konversija“ gaminami femtosekundiniai parametriniai šviesos stiprintuvai užima apie 80 proc. pasaulinės rinkos. Įmonė eksportuoja 94 procentus produkcijos į daugiau nei 35 šalis.

REKLAMA

Bendrovė yra įvertinta Inovatyvios Lietuvos įmonės, Metų žinių ekonomikos įmonės apdovanojimais, o kompanijos direktorius dr. Romualdas Danielius už Lietuvos lazerių mokslo ir pramonės sutelkimą proveržiui į pasaulines rinkas tapo Nacionalinės pažangos premijos laureatu.

Rekonstrukcijos metu bus nugriautas esamas ir statomas naujas „Šviesos konversija“ gamybinis pastatas: bus atlikta vidaus ir išorės apdaila, įrengtos inžinerinės sistemos ir tinklai, sutvarkytas sklypas ir privažiavimo keliai bei kiti statybų darbai. Bendra visos rekonstrukcijos kaina beveik 15 milijonų litų. Planuojama, kad darbai užtruks maždaug metus laiko, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų