REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai vos nuo įtarimų vartojant dopingą atsigynusi JAV moterų futbolo komandos vartininkė Hope Solo vėl pateko į žiniasklaidos pirmuosius puslapius. Šįkart 2011 metų pasaulio vicečempionė pažėrė pikantiškų detalių apie sportininkų gyvenimą olimpiniame kaimelyje.

REKLAMA
REKLAMA

ESPN žurnalui „Body Issue“, kuriam praėjusiais metais pozavo apsinuoginusi, trisdešimtmetė pasakojo apie olimpines žaidynes Pekine 2008 metais.

REKLAMA

„Mačiau žmones, kurie mylėjosi lauke, viešoje vietoje. Kai kurie iš jų tai darė ant žolės, kiti spaudėsi tarp pastatų, kad intymiai pabendrautų“, - šokiruojančius faktus apie olimpinio kaimelio kasdienybę atskleidė vartininkė.

Apie tai išdrįso prasitarti ir kiti sportininkai. 39 metų amerikiečių šaulys Joshas Lakatos anglų „Mirror“ laikračiui pasakojo, kad Sidnėjuje 2000 metais olimpiniame kaimelyje vienas namas buvo paverstas tikra linksmybių būstine.

REKLAMA
REKLAMA

„Tik vėliau supratau, kas ten vyksta. Velniškas „kekšynas“. Per visą savo gyvenimą nemačiau tokio paleistuvavimo“, - atskleidė jis. Buvęs šuolininkas į vandenį Gregas Louganis, iškovojęs keturis aukso medalius, prisiminė 1976 metų olimpiadą Monrealyje.

„Kai žaidynės pasibaigė, valgėme ikrus, gėrėme degtinę ir rusišką šampaną. Tikra beprotybė“, - pasakojo jis. Anot sportininko, seksualinė orientacija neturėjo reikšmės, nes jis savo akimis matė, kaip vedęs rusas su kitu šuolininku į vandenį lytiškai santykiavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

30 metų BMX dviratininkas Jillas Kintneris taip pat prisimena panašius vaizdus iš Pekino olimpiados: „Jie palieka atviras kambario duris ir pro jas pamatai tipus, užsitempusius kelnaites su virvele.“

Panašu, kad organizatoriams ne naujiena, kas vyksta olimpiniame kaimelyje. Prieš 12 metų Sidnėjuje jie 10 tūkst. sportininkų parūpino 70 tūkst. prezervatyvų, o Londone 10,5 tūkst. sportininkams atiteks 100 tūkst. apsaugos priemonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų