REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaizdo kamera užfiksavo, kaip Maskvos šiaurės vakaruose vaikai, važiavo motoroleriu ir „užlindę“ prieš automobilį, pakliuvo po ratais.

REKLAMA
REKLAMA

Maskvietis, spėjęs paspausti ant stabdžių, kai į priešpriešinę juostą įvažiavo du motorolerį vairavę moksleiviai, išgelbėjo jiems gyvybę.

REKLAMA

Trylikametis Ilja, vairavęs motorolerį, važiavo kartu su savo penkiolikmete drauge Jelizaveta. Nereguliuojamoje sankryžoje “Cherry Tiggo" automobilis numušė mokinius. Liudininkai pasakojo, kad automobilio vairuotojas važiavo pagrindiniu keliu, visi vairuotojai, kurie ruošėsi sukti, ramiai stovėjo ir praleidinėjo srautą. Ir staiga netikėtai tarp stovinčių automobilių atsirado motoroleris, kurį vairavo vaikai. Susidarė įspūdis, kad vaikinas, vairavęs motorolerį, net nekreipė dėmesio į savo eilės laukusius automobilius.

REKLAMA
REKLAMA

НОВОСТИ LIFE | NEWS - первый по срочным новостям















Смотреть на Lifenews.ru


49 metų Vladimiras pastebėjo paauglius tą akimirką, kai jam beliko viena sekundė, kad sulėtintų greitį. Laimei, patyręs vairuotojas sugebėjo sumažinti avarijos pasekmes. Mergina ir vaikinas po susidūrimo nukrito ant mašinos kapoto, o vėliau parkrito ant žemės po automobilio ratais ir tą akimirką automobilis galutinai sustojo.

Trūko vos kelių milimetrų ir automobilio ratai būtų pervažiavę vaikus. Gydytojai praneša, kad mergina jau išrašyta iš ligoninės, o vaikinui skirta reabilitacija, nes jam nustatyta galvos trauma ir vidaus organų sutrenkimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų