REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V. Diawaros „Loftas“ vienam savaitgaliui išsikelia į gamtą

Pranešimas spaudai

Jau antrus metus iš eilės menų fabrikas „Loftas“ prisijungia prie vieno didžiausio Lietuvoje festivalio „Galapagai / Roko naktys“ programos. Kaip ir praeitais metais, taip ir šiais „Lofto“ vardu bus pavadinta viena scena, kurioje veiksmas pagal visas menų fabriko tradicijas rutuliosis iki paryčių.

REKLAMA
REKLAMA

„Galapagai“ – puiki proga vasarą, kai menų fabrikas „Loftas“ Vilniuje atostogauja, palaikyti muzikinę formą, gamtoje susitikti su savo nuolatiniais lankytojais, pasidalinti naujo sezono, kuris prasidės jau rugsėjį, planais“, – sako menų fabriko vadovas ir muzikantas Viktoras Diawara.

REKLAMA

„Loftas / Nissan Juke“ scenoje šiemet pasirodys scenos naujokai ir jau įvertinti diskotekų vilkai. Pirmąją festivalio dieną, rugpjūčio 3-ąją užbaigs patogiem sportbačiam ir siautulingai šokių muzikai prijaučiantys duetas „The Sneekers“, o antrąją – „Lofte“ „Mados infekcijos“ dūzgėje pernai koncertavę novatoriškos muzikos atstovai „Mimicry“ iš Estijos.

Taip pat savo kaskart vis labiau iš kojų verčiančią programą atliks geri „Lofto“ draugai hip hopo duetas „Dee & Kamy“, roko dozę suleis „Colours of Bubbles“, nuo realybės atitrauks kitas duetas „Jama & W“ – pastarųjų kūryba gimsta čia ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ant „Lofto“ scenos lips pigiam popsui iššūkį metę „Multiks“, „Reed No Brass“, rokenrolistai „RoadKill“, broliai dvyniai „Timohi“, atrankas pasirodyti „Galapaguose“ laimėję „XIII Fortas“, estai „J Stanley“ ir latviai „A.O.K.S“.

Be to, V. Diawara žada ir naktinių muzikinių siurprizų, kurių liudinininkais taps festivalio lankytojai.

„Loftas“ (nuotr. Organizatorių)„Loftas“ (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų