REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvių diena turėtų būti laimingiausia diena gyvenime. Tuo metu tai veikiausiai taip ir buvo. Tačiau labai dažnai laimės jausmas trunka neilgai. Neseniai Didžiojoje Britanijoje atliktos apklausos rezultatai parodė, kad daugiau nei pusė susituokusių porų vėliau pasigaili ne tik dėl pačios santuokos, bet ir dėl asmens, su kuriuo susituokė, rašo dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Apklausoje dalyvavo 4 tūkst. porų. Daugiau nei 50 proc. jų sakė tam tikru metu gailėjęsi dėl santuokos. Kas ketvirta pora (26 proc.) pripažino, kad kartą ar du manę, jog suklydo nusprendę tuoktis. 19 proc. porų sakė, kad kartais apie tai galvoja. O 6 proc. atskleidė, jog nuolat mąsto, jog padarė didelę klaidą.

REKLAMA

Dažniausiai žmonės gailisi vedę ar ištekėję dėl to, kad prarado nepriklausomybę. Nemažai žmonių skundžiasi dėl santuokinio gyvenimo monotonijos. Ketvirtadalis britų mano, kad susisaistė ne su tuo žmogumi. 11 proc. sutuoktinių, kurie gailisi dėl santuokos, teigė jaučiantys, kad juos traukia kitas žmogus. 10 proc. sutuoktinių teigia nejaučiantys fizinės traukos savo partneriui.

Verta paminėti, kad dauguma porų pasigailėjo dėl santuokos nepraėjus nė metams. O 11 proc. prisipažino pasigailėję vestuvių dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų