REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų kompanija ARM, kuri garsi kaip mikroschemų, naudojamų integruojamose sistemose ir mobiliojoje elektronikoje, gamintoja, neseniai žurnalistams pareiškė, jog kol kas rimtai nežiūri į galimą konkurenciją iš „Intel“ pusės.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes rimtai vertiname „Intel“ pastangas, – „Pocket-lint“ žurnalistams sakė kompanijos diferencijuoto marketingo padalinio viceprezidentas Vincentas Korstanje. – „Intel“ visuomet aiškiai kalbėjo apie savo planus mobiliųjų įrenginių rinkoje, tačiau mes matome, jog šiuo metu ARM yra dviem kartomis priekyje“.

REKLAMA

Išmanieji telefonai, tokie kaip „Orange San Diego“ su „Intel Medfield“ mikroschemomis, jau pasirodė rinkoje, tačiau jie iš esmės skirti vidutiniam segmentui, tuo metu ARM mikroschemos ir toliau naudojamos absoliučiai visuose segmentuose, nuo flagmanų „Samsung Galaxy S III“ ir „HTC One X“ iki biudžetinių „Google Nexus 7“ ir t. t.

Nors kompanija „Intel“ turi nemažai patirties asmeniniams kompiuteriams skirtų mikroschemų kūrimo srityje, ARM visiškai pasitiki savimi, kadangi tarp jos partnerių yra tokie gigantai kaip „Samsung“, „Qualcomm“, „Texas Instruments“ ir „nVidia“, taip pat puikiai išplėtota ekosistema, kurios neturi daug ambicijų mobiliojo rinkoje turinti procesorių milžinė „Intel“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų