REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV prezidentas atsisakė pasibučiuoti su savo žmona. Tai nutiko, kai politikas, lydimas žmonos ir dukters apsilankė Brazilijos ir JAV rinktinių krepšinio rungtynėse Vašingtone.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal amerikietiškąją tradiciją, jeigu rungtynių metu pora rodoma ekrane, ji turi pasibučiuoti. Tačiau kai kameros atsisuko į prezidentą su šeima, JAV lyderis ir jo žmona pasijuto nepatogiai, greičiausiai dėl to, kad nenorėjo viešai bučiuotis, rašo Huffingtonpost.

REKLAMA

Publika į prezidento atsisakymą pasibučiuoti reagavo neigiamai ir ėmė švilpti. Tačiau neilgai trukus B. Obama ir Mišel įveikė save ir aistringai pasibučiavo. Pastarasis jų poelgis sukėlė žiūrovų ovacijas ir pasitenkinimo audrą.

Šiek tiek anksčiau pirmoji JAV ledi paskelbė apie loteriją, kurioje prezidento šalininkai gali laimėti kvietimus dalyvauti jo gimtadienio šventėje.

Vyrui kitą mėnesį sukaks 51 metai, ir mes mūsų namuose Čikagoje rengiame nedidelę šventę. Norėtume suteikti galimybę joje dalyvauti mūsų šalininkams. Žinau, kad ir Barakui bus labai malonu jus matyti“, – rašoma Mišel Obama laiške, kurį išplatino prezidento rinkimų štabas.

Loterijos taisyklės skelbia, kad kiekvienas, pervedęs štabui mažiausiai 3 dolerių auką, tampa jos dalyviu ir gali laimėti kvietimą, praneša RIA Novosti. Mišel Obama taip pat pranešė, kad visas laimėtojų kelionės išlaidas apmokės jų šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų