REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gūdžiais 1983 metais „Playboy“ paviešino vienos didžiausių apklausų apie seksą rezultatus. Praėjo daug laiko, atsirado internetas ir apskritai labai daug kas pasikeitė, todėl naujoji žurnalo apklausa, žinoma, nuo tos pirmosios skiriasi kaip diena ir naktis - ne tik savo atsakymais, bet ir pačiais klausimais, tarp kurių dominuoja faktai apie naujųjų technologijų ir sekso ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

Pažintys internetu. 43 % moterų prisipažino, kad turėdamos partnerį, jos naudojosi internetinių pažinčių puslapių paslaugomis.

REKLAMA

Netikras orgazmas. 59 procentai apklaustų damų patvirtino, kad yra bent vieną kartą lovoje apsimetinėjusios, kad pasiekė orgazmą.

Saugus seksas. 46 % apklaustųjų iš JAV centrinės dalies niekada nėra tikrinęsi dėl ŽIV.

Prieš kamerą. 49 nuošimčiai damų yra „tai“ dariusios prieš įjungtą kamerą (tuo pačiu gali pasigirti tik 32 procentai vyrų).

Pikantiškos bylos. 41 moteris iš šimto savo kompiuteryje saugo erotinio pobūdžio informaciją (taip, tą daro ir vyrai; netgi 59 procentai respondentų).

REKLAMA
REKLAMA

Skaičius. 45 % visų apklausos dalyvių prisipažino, kad yra buvę tokių dienų, kai jie pasimylėjo su daugiau nei vienu partneriu.

Seksas trumposiomis žinutėmis. 71 procentas merginų ir moterų atvirai prisipažino, kad su savo partneriu yra išbandžiusios seksą SMS.

Gėdingos patirtys. 13 % respondentų vyrų niekada neinformavo ir teigė, kad neketina informuoti savo esamų ir/ar būsimų partnerių, kad jiems buvo diagnozuota lytiniu keliu plintanti liga.

Seksas su nepažįstamaisiais. Daugiau nei pusė (56 %) vyrų patvirtino, kad jų praktikoje yra buvę atvejų, kai užsiimdami seksu su moterimi, jie nežinojo jos vardo ir pavardės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norai, norai. 70 procentų vedusių ir 76 procentai nesusituokusių skaitytojų pageidautų dažnesnių lytinių santykių.

Senjorų norai. Dažnesniam seksui neprieštarautų ir 59 procentai 65 ir daugiau metų sulaukusių skaitytojų.

Tarnybinis romanas. 52 % skaitytojų, kurių amžius siekė 25-34 metus, paatviravo, kad yra permiegoję su savo bendradarbiu ar bendradarbe.

Karšti vyrukai. Kas dvidešimtas respondentas vyras patvirtino, kad jo sekso partnerių skaičius yra daugiau kaip 100.

X Failai. 60 procentų skaitytojų aplanko seksualinės fantazijos apie jų buvusius partnerius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų