REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos policija, įtarusi ryšiais su nusikalstamomis struktūromis, areštavo mocarelos „karalių“ Džiuzepę Mandarą. Jis buvo sulaikytas Neapolyje, praneša Agence France-Presse ir Caserta News.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaikyti verslininko aktyvai, kurių suma siekia maždaug  100 mln. eurų. Tai visa verslininko kompanija „Mandara group“.

REKLAMA

Policijos duomenimis Dž. Mandara palaikė dalykinius ryšius su Italijos mafija. 9-ajame XX a. dešimtmetyje jis gavo iš mafojozio pinigų verslo plėtrai. Policija taip pat turi informacijos, kad visą kompaniją „Mandara group“ kontroliuoja vienas iš įtakingiausių klanų Kazalezi.

Dž.Mandara taip pat įtariamas gamybos proceso pažeidimais ir sukčiavimu. Verslininkas apgaudinėjo kompanijos klientus, į žaliavą mocarelai gaminti įmaišydamas karvės pieno, nors tikroji mocarela gaminama iš buivolo pieno. Didelėje partijoje „Mandara group“ pagamintos mocarelos aptikta keramikos duženų. Manoma, kad ten jos pateko dėl avarijos.

Kartu su Dž. Mandara areštuoti dar trys jo verslo partneriai.

„Mandara group“ yra didžiausia mocarelos gamintoja Italijoje. Per dieną ji pagamina apie dvi tonas mocarelos, kuri parduodama ne tik Italijoje, bet ir kitose šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų