REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį didžiausia lietuviško kapitalo televizija LNK savo žiūrovams jau penktą kartą transliuos „Omnitel 1000 km lenktynes“ iš pajūrio. Prie lenktynių transliacijos vairo stos Rolandas Vilkončius, Živilė Vaškytė ir Ramūnas Fetingis.

Šį šeštadienį didžiausia lietuviško kapitalo televizija LNK savo žiūrovams jau penktą kartą transliuos „Omnitel 1000 km lenktynes“ iš pajūrio. Prie lenktynių transliacijos vairo stos Rolandas Vilkončius, Živilė Vaškytė ir Ramūnas Fetingis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiemet rengiama itin didelė ir daug apimanti transliacija iš varžybų ir jų užkulisių. LNK televizija žiūrovams tiesiogiai parodys ir priešstartinį minios šurmulį, ir lenktynininkų jaudulio akimirkas, ir patį atsakingiausią ir labai įdomų momentą – lenktynių startą, ir pirmąsias 60 minučių sportinių batalijų, kurios paprastai būna labai įdomios ir atkaklios, jau leidžiančios susiformuoti tam tikrą vaizdą apie lenktynes ir jų dalyvius.

REKLAMA

Pirmasis LNK jungimasis iš varžybų arenos Palangoje – šeštadienį nuo 12 iki 13 val. Po to LNK transliacijų estafetę perduos kanalui TV1, kuris tiesioginius reportažus iš lenktynių ir apie lenktynes transliuos 14.30 – 15.00 ir 16.00 – 16.30 val.

Lenktynėms perkopus ekvatorių tiesioginių transliacijų vairą vėl perims LNK ir laikys jį savo rankose iki pat renginio pabaigos. Nuo 17.15 iki 17. 45 val. LNK tiesiogiai transliuos „Omnitel 1000 km lenktynių“ batalijas ne tik iš pačios varžybų arenos, bet ir jų užkulisių – komandų garažų, pateiks keletą interviu su besiilsinčiais, signalo vėl sėsti prie vairo belaukiančiais sportininkais, teisėjais ir kitu lenktynių personalu.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias, paskutinis, baigiamasis LNK tiesioginių transliacijų blokas, užtruks nuo 19.00 iki 22.00 val. LNK žiūrovai galės mėgautis ne tik lenktynių startu bei didžiausią intrigą keliančiu varžybų finišu, bet ir, žinoma, jau tradiciniu tapusiu nugalėtojų sutikimo ir jų iškilmingo pagerbimo tiesioginiu koncertu, kuris jau keletą metų paeiliui neatsitiktinai tampa žiūrimiausia LNK dienos laida.

Lenktynės bus transliuojamos 16:9 formatu, o apie jų eigą pasakos bei interviu iš sportininkų ims patyrę, ne kartą dirbę tokiose transliacijose Živilė Vaškytė, Ramūnas Fetingis ir automobilių sporto treneris bei konsultantas Audrius Gelžinis. Į LNK ekranus vaizdai pateks iš trasos prieigose išdėstytų net 14 TV kamerų, dar 3 kameros transliuos tiesioginį vaizdą iš automobilių. Pirmą kartą šiemet TV žiūrovai galės girdėti ir komandų pokalbius radijo ryšiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus lenktynėms šių kamerų objektyvai nukryps į lenktynių miestelyje pastatytą daugiau nei šimto kvadratinių metrų plotą užimančią sceną, kurioje bus išdalyti pagrindiniai varžybų apdovanojimai ir iš kurios bus tiesiogiai transliuojamas nuotaikingas „Omnitel 1000 km lenktynes“ vainikuosiantis baigiamasis koncertas. Koncerte pasirodys Merūnas, Radži, Liepa, Natalija Bunkė, „Naujosios pupytės“, Ruslanas Kirilkinas ir kiti.

Pirmą kartą lenktynėse debiutuos nauja populiariausias šalies dainininkes vienijanti grupė „Pop ladies“, kurią sudaro Natalija Bunkė, Katažina, Liepa ir Oksana Pikul.

Rolandas Vilkončius (nuotr. LNK)Rolandas Vilkončius (nuotr. LNK)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų