REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurie žmonės tiesiog jaučia poreikį kvailiems poelgiams ir darydami juos visiškai nejaučia saiko. Jau važiavimas motociklu bendro naudojimo greitkeliu greičiu siekiančiu iki 300 km/h yra neatsakingas ir labai pavojingas užsiėmimas, tačiau vienam kanadiečių vairuotojui to pasirodė per maža, todėl jis savo „žygdarbį“ įamžino vaizdo įraše, o klipą patalpino „YouTube.com“ archyvų portale idant visi galėtų pamatyti, kaip greitai jis važiavo manevruodamas tarp kitų eismo dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai vartotojo, pasivadinusio pseudonimu „Joe Blow“ vaizdo įrašas  buvo patalpintas internete, kažkas davė nuorodą Saničo policijos departamentui Britų Kolumbijoje. Pareigūnai pradėjo domėtis šiuo atveju, gavo informacijos iš visuomenės apie kvaištelėjusį vairuotoją ir labai greitai buvo susektas mėlynas „Yamaha R1“ motociklas ir 25-erių metų jo savininkas Randy George'as Scottas.

REKLAMA

„Star Phoenix“ dienraštis skelbia, kad oficialiai motociklas registruotas R. G. Scotto mamos vardu, o bendra baudų suma siekia 1449 dolerių (4 tūkst. litų), įskaitant 368 dolerius (tūkstantį litų) už nerūpestingą vairavimą, 483 dolerius (1,3 tūkst. litų) už viršytą greitį ir 598 dolerius (1,66 tūkst. litų) už vairavimą be draudimo. Policijos pareigūnai taip pat konfiskavo „Yamaha“ motociklą.

R. G. Scottui kol kas susidūrimų su policija pavyko išvengti, o dabar šio vairuotojo vardas įrašytas ieškomiausių Saničo policijos departamento asmenų sąraše.

Pavojingas ar ne buvo paskutinis kanadiečių motociklininko pasivažinėjimas greitkelyje galite spręsti patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų