REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

35 startiniu numeriu pažymėtu „Volkswagen Polo“ automobiliu dalyvausianti „Techninis projektas racing“ komanda treniravosi „Nemuno Žiedo“ trasoje. Treniruotės vyko sklandžiai, technika nepavedė, tad komandos lenktynininkai galėjo ramiai tobulinti trajektorijas. Treniruotėse dalyvavo visa komanda: komandos vadovas organizavo kiekvieno darbus, mechanikai treniravosi greitai atlikti savo pareigas, o lenktynininkai – važiuoti greitai, bet saugiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kėbulo paviršius ruošiamas naujų pildukų klijavimui (nuotr. komandos archyvo)Kėbulo paviršius ruošiamas naujų pildukų klijavimui (nuotr. komandos archyvo)

Kaip teigia „Techninis projektas racing“ atstovai konkurencijos tarp šios komandos lenktynininkų neišvysime. „Mūsų komandą vienija bendras tikslas – pasiekti finišą, tad lenktyniausime ne tarpusavyje, o tik su priešininkų komandomis. Treniruočių metu tikslingai nematavome kiekvieno vairuotojo laiko, kad nepradėtų lygintis vienas su kitu ir nepridarytų klaidų“, – teigė komandos vadovas Valdas Skarbalius.

REKLAMA

Be abejo, komanda rūpinosi ne tik techniniais dalykais, bet ir automobilio dizainu bei komandos ir palaikančiųjų atributika. „Ilgai rinkomės labiausiai tinkantį mūsų automobiliui dizainą ir galutinis variantas tikrai nenuvylė. Dabar jis ne tik savo vidumi yra piktas ir greitas, bet toks atrodo ir jį pamačius“, – su šypsena kalbėjo Iveta Slaboševičiūtė.

Automobilis gabenamas į kitą vietą, kur jo kėbulas bus papuoštas lipdukais (nuotr. komandos archyvo)Automobilis gabenamas ten, kur jo kėbulas bus papuoštas lipdukais (nuotr. komandos archyvo)

„Tačiau net automobilio apklijavimas neapsiėjo be staigmenų – betempiant „Poliuką“ į kitą miesto galą, nutrūko tempiančio automobilio variklio diržas, tad teko ieškoti kito automobilio, su kuriuo galėtume pristatyti „Poliuką“ į gražinimosi vietą“, – pasakojo Iveta. Gerai, kad viskas gerai baigiasi ir jau dabar galime matyti greitąjį „Volkswagen Polo“ pasiruošusį lenktynėms.

Komanda dirba kaip tik įmanydama – ne tik treniravosi trasoje ir atliko remonto darbus garaže, bet ir lipdukus bei kitą komandinę atributiką ruošė patys. Dabar liko tik nuplauti, nublizginti automobilį, užkelti ant priekabos ir keliauti prie jūros. „Mes labai intensyviai ruošėmės šioms varžyboms ir tikimės pasiekti geriausius rezultatus, todėl dabar mums trūksta tik palaikymo!“ – vienbalsiai ragina Iveta ir komandos vadovas Valdas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų