REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs banko „Snoras“ savininkas Vladimiras Antonovas paprašė Jungtinės Karalystės teismo stabdyti banko ieškinį jo atžvilgiu, kol jis siekia išvengti išdavimo Lietuvai, kurioje jam pareikšti kaltinimai sukčiavimu, pranešė naujienų agentūra „Bloomberg“.

REKLAMA
REKLAMA

Teismas taip pat turėtų atmesti banko „Snoras“ reikalavimą, kad V. Antonovas atskleistų visas savo sąskaitas pasaulio bankuose, kaip reikalaujama gegužės mėnesį paskelbtame orderyje dėl lėšų įšaldymo, sakė jo advokatas Ianas Millas.Toks sąrašas galbūt leistų pateikti kaltinimus V. Antonovui Lietuvoje ir prisidėti prie jo išdavimo, nurodė I. Millas.

REKLAMA

„Mano kliento gyvybei grėstų pavojus, jeigu jis būtų grąžintas į Lietuvą. Ši byla siejasi su politine motyvacija ir Lietuvos valdžios vykdomu persekiojimu, ir esama rizikos, kad jis negaus teisingo teismo“, – teismo posėdyje Londone sakė advokatas.

„Jeigu mano klientas rengtųsi ką nors daryti su savo turtu, jis tai jau būtų padaręs, ir tai reikštų, kad sąrašas nebūtų toks naudingas, kaip mano bankas“, – sakė I. Millas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų