REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gana maloni diena, tačiau vertėtų susilaikyti nuo tolimų kelionių ir neskubėti realizuoti drąsias idėjas: permainos vargu, ar jums bus naudingos. Gali paaštrėti chroniški susirgimai, tad būkite dėmesingi savo sveikatai.

Avinas. Gana maloni diena, tačiau vertėtų susilaikyti nuo tolimų kelionių ir neskubėti realizuoti drąsias idėjas: permainos vargu, ar jums bus naudingos. Gali paaštrėti chroniški susirgimai, tad būkite dėmesingi savo sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Neįprasta diena, kai netruks tiek pozityvių, tiek ir negatyvių tendencijų. Galimas sunkumas bendravime: erzins kolegos, partneriai ir netgi šeimos nariai. O štai profesinės perspektyvos bus labai geros.

REKLAMA

Dvyniai. Rami diena, jei patys nepradėsite blaškytis ir neatsisakysite pasiūlymo realizuoti staiga gimusias idėjas. Atsargumas tikrai bus apdovanotas. Namų aplinkoje vargu, ar jausitės gerai, todėl norėsite judėti kuo toliau nuo namų, keliauti.

Vėžys. Sėkminga diena bendravimui, galite susitikti su potencialiais partneriais ir užsieniečiais. Būsite nusiteikę pozityviai ir tai pastebės aplinkiniai. Netruks aplinkinių dėmesio, todėl jį išnaudokite savo gėriui. Klausykite vyresnių draugų patarimų – jų patirtis bus naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, todėl gali pajusti įvairius negalavimus, taip pat nuovargį. Šeimos nariai nepaliks jus be dėmesio – labai palankus laikas išsiaiškinti visus santykius. Stenkitės išlikti ištikimi savo principams.

Mergelė. Labai sėkminga diena, kai realizuosite savo užmojus. Sustiprinkite dalykinius santykius, ieškokite patikimų partnerių. Vis dėl to atminkite, kad jums taip pat reikės priimti pačius svarbiausius sprendimus. Pagerės finansinė situacija.

Svarstyklės. Ryškių įvykių nesulauksite, tačiau vis tiek truks jūsų įsikišimo ir dėmesio. Šiandien galite pasitikėti tik savimi, nes partneriai neskubės jums į pagalbą. Netruks intrigų ir netgi apkalbų. Palankus laikas įsimylėjėliams, romantiškiems pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Susidursite su finansiniais sunkumais, išlaidos padidės, negausite atlygio laiku. Todėl būkite ekonomiški ir nešvaistykite pinigų veltui. Palankus laikas susitikti su draugais, nors vargu ar puikiai pavyks romantiški pasimatymai.

Šaulys. Daugiau dėmesio skirkite romantiškiems santykiams – šioje sferoje galimos rimtos problemos. Situacija pareikalaus iš jūsų iniciatyvos, taip pat ryžtingų veiksmų. Stenkitės kuo greičiau išnarplioti jausmų „voratinklį“.

Ožiaragis. Nereikėtų skubėti ir be reikalo užversti save įvairiais rūpesčiais. Užteks žmonių, kurie norės jumis pasirūpinti ir atskubės į pagalbą. Asmeniniuose santykiuose būkite iniciatyvūs, nes tik taip gausite to, ko norite.

REKLAMA

Vandenis. Venkite pramogų ir vietų, kur lankosi daug žmonių. Tačiau iš esmės diena labai gera: palanki ir profesiniams, ir asmeniniams reikalams. Sėkminga diena realizuoti kūrybines idėjas, taip pat plėsti savo žinias.

Žuvys. Jausitės komfortiškai ir pasitikėsite savimi. Lengvai spręsite profesines problemas, įveiksite sunkumus, rasite bendrą kalbą su naujais žmonėmis. Šeimoje vyraus rami aplinka. Romantinės pažintys laukia tų, kurie išvyks į tolimas keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų