REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje eutanazijos idėja turi anaip tol su žmogiškumu ir atjauta nederančių atmainų. Maskvos pedagoginio universiteto profesorius nuteistas 9 metams kalėjimo už tai, kad pasmaugė savo seną motiną. Vyriškis teigia tai padaręs todėl, kad išvaduotų ją nuo skausmų, mat senolė sirgo.

REKLAMA
REKLAMA

Teismo sprendimu, 54-metų Maskvos pedagoginio universiteto profesorius, ekonomikos mokslų daktaras Vladimiras Olkhovskis privalės kalėti devynerius metus, skelbia „RIA Novosti “.

REKLAMA

Profesorius pareigūnams prisipažino, kad nusikaltimui įvykdyti prireikė vos poros minučių, ne senolė buvo nusilpusi. Tyrėjai nustatė, kad vykdydamas žiaurią žmogžudystę, vyras buvo girtas.

Moteriai buvo diagnozuota paskutinė vėžio stadija ir ji ne kartą prašė sūnaus padėti užbaigti gyvenimą. „Ji klykdavo dėl nuolatinio skausmo", - pasakojo per tardymą profesorius sunkiai tramdydamas ašaras.

Profesorius niekada nebuvo vedęs, nuolat rūpinosi motina, o šios sveikatai pablogėjus net turėjo laikinai apleisti darbinę veiklą ir ją slaugyti. Po nužudymo vyras net nebandė slėptis ar neigti savo kaltės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų