REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po penkių dienų teismų posėdžių „maratono“, Londono „Chelsea“ gynėjas Johnas Terry gali atsikvėpti - teismas futbolininką pripažino nekaltu dėl „Queens Park Rangers“ gynėjo Antono Ferdinando neva rasistinio įžeidinėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėjas Howardas Riddle'is, kuris paskelbė verdiktą, teigia, kad J.Terry išteisintas dėl to, kad nebuvo pateikta jokių akivaizdžių jo kaltę įrodančių įrodymų.

REKLAMA

„Teismas nusprendė, kad ponas Terry nėra rasistas - aš negavau jokių jo kaltę įrodančių įrodymų ar kitos medžiagos“, - teigė H.Riddle'is.

„Manyčiau, tai daugiau paprasto įžeidimo klausimas, tačiau nėra galimybės išsiaiškinti, ką konkrečiai J.Terry tų rungtynių metu pasakė A.Ferdinandui. Galu gale, tai - futbolas, emocijos yra žaidimo dalis ir futbolininkai kartais pasikarščiuoja iš tiesų neturėdami piktų ketinimų“

REKLAMA
REKLAMA

J.Terry buvo kaltinamas A.Ferdinandą pavadinęs „su****u juodu gai***u“ („f****** black c***“) praėjusių metų spalio 23 dieną rungtynių tarp „Chelsea“ ir „Queens Park Rangers“ metu. Anglijos rinktinės nariui grėsė 10-ies tūkstančių svarų bauda.

Po verdikto paskelbimo,  J.Terry suskubo įsėsti į šalia teismo rūmų jo laukiantį automobilį ir taip išsisuko nuo komentarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų