REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trakuose vykstančio pasaulio jaunimo (iki 23 metų) irklavimo čempionato merginų porinių dviviečių pirmajame atrankos plaukime ketvirtadienį Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė užėmė antrąją vietą ir pelnė kelialapį į pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos irkluotojos 2000 m distanciją įveikė per 7 min. 28,16 sek. ir nusileido tik Baltarusijos ekipai.

REKLAMA

Tiesiogiai į pusfinalį pateko ir Dominykas Jančionis bei Aurimas Adomavičius. Porinę dvivietę irkluojantys lietuviai pirmajame atrankos plaukime finišavo antri (6 min. 52,69 sek.), į priekį praleidę tik Naujosios Zelandijos irkluotojus.

Lengvo svorio vienviečių valčių pirmajame atrankos plaukime Karolis Sunklodas užėmė penktąją vietą (7.33,35) ir dėl kelialapio į pusfinalį kovos paguodos plaukime.

Penktąją vietą lengvo svorio porinių dviviečių ketvirtajame atrankos plaukime užėmė Joris Medeišis ir Edmundas Sameto (7.09,82).

REKLAMA
REKLAMA

Dviviečių be vairininko antrajame atrankos plaukime Ernestas Žarskis ir Kęstutis Juozėnas finišavo paskutiniai - šešti (7.20,60) - ir taip pat nepateko tiesiogiai į pusfinalį.

Aštuonviečių antrajame atrankos plaukime Mindaugas Beliauskas, Jonas Karalius, Marius Statkus, Rokas Balsys, Petras Mačiulevičius, Martynas Mickus, Dovydas Balsys, Marius Ralickas ir Edgaras Savickis liko paskutiniai - penkti (5.58,53) - ir dėl vietos finale kovos paguodos plaukime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų