REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mes suprantame, kad negražu yra juoktis iš kito nelaimės, tačiau šio incidento metu niekas rimtai nenukentėjo, todėl tiesiog negalima susilaikyti nepatalpinę vaizdo įrašo. Taip pat tai nėra vienas iš „tai nutiko Rusijoje“ serijos klipų, kadangi veiksmas vyksta kažkur JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis siužeto herojus yra paskui siuntų pristatymo tarnybos furgoną važiuojantis motociklininkas. Iš pradžių girdime kaip karštą vasaros dieną kepinamas kaitrios saulės jis angliškai po keletą kartų pakartoja „the sun does not have no prisoners“ (liet. – saulė negailestinga). Vėliau išgirstame vyruką šūktelint „oh sh...!“ ir jis kaip reikiant trenkiasi į furgono galą.

REKLAMA

Reikia pažymėti, kad prieš palikdamas šalmo antspaudą ant galinių UPS furgono durų vairuotojas žvelgdamas kažkur sau į kojas trumpam nuleido akis, o kuomet pakėlė galvą priešais važiavęs automobilis jau buvo pernelyg arti, kad jis galėtų saugiai sustoti.

Mes šį vaizdo įrašą vertiname kaip eismo saugumo pamoką nepatyrusiems motociklų vairuotojams, tinka ar ne jis tokiai edukacinei funkcijai galite spręsti patys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų