REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portugalijos policija savo automobilių parką papildys aštuoniais elektromobiliai. Policijos įranga aprūpinti „Nissan Leaf“ patruliuos šalies miestų gatvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia Portugalijos policijos atstovai minėti elektromobiliai dirbs programoje „Saugi mokykla“. Tačiau gavus bet kokį iškvietimą savame rajone elektromobiliai skubės pagalbon kaip ir visi kiti patrulių ekipažai. Portugalai tikina, šalies policijos automobilių parke artimiausiu metu atsiras daugiau elektromobilių. Šalies policijos atstovai net neatmeta galimybės, kad gali ateiti toks laikas, kai didžiąją dalį iš 5000 šalies policijos automobilių sudarys būtent elektromobiliai.

REKLAMA

Policijos įranga aprūpinti „Nissan Leaf“ patruliuos Portugalijos miestų gatvėse. (nuotr. Gamintojo)Policijos įranga aprūpinti „Nissan Leaf“ patruliuos Portugalijos miestų gatvėse. (nuotr. Gamintojo)

Portugalija yra viena pirmųjų valstybių Europoje, kurios didžiuosiuose miestuose buvo įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės. Be to, tai pirma Europos rinka kur buvo pradėtas pardavinėti „Nissan Leaf“.

Policijai skirto „Nissan Leaf“ techninės charakteristikos yra tokios pačios, kaip ir standartinio automobilio. T.y. rida vienu akumuliatorių įkrovimu siekia 175 kilometrus, iki 100 kilometrų per valandą greičio elektromobilis įsibėgėja per 11,9 sek, o maksimalus greitis siekia 145 km/val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų