REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį posėdžiavęs Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų prezidiumas (TS-LKD), remdamasis TS-LKD kandidatų į Seimą daugiamandatėje apygardoje sąrašo formavimo tvarka, pakoregavo kai kurių kandidatų vietą partijos reitinguotame sąraše.

REKLAMA
REKLAMA

Dabartiniams Seimo nariams Danutei Bekintienei, Rokui Žilinskui, Algiui Kazulėnui ir Evaldui Jurkevičiui, dalyvaujantiems rinkimuose ir vienmandatėse apygardose, suteiktos vietos sąraše atitinkamai nuo Nr. 47 iki Nr. 50.

REKLAMA

Tuo tarpu kandidatams vienmandatėse apygardose Ernestui Juškai, Andriui Tučkui, Jonui Jurgeliūnui, Algiui Strelčiūnui, Ramūnui Karteniui, Janinai Galiauskienei, Tomui Petreikiui, Artūrui Listavičiui, Jonui Dieniniui, Gintautui Lukošaičiui ir Vytautui Venckūnui suteiktos vietos sąraše atitinkamai nuo Nr.90 iki Nr. 100.

Taip pat, atsižvelgiant į TS-LKD Priežiūros komiteto bei TS-LKD frakcijos Seime nutarimus bei rekomendacijas, prezidiumas nusprendė tris Seimo TS-LKD frakcijos narius perkelti į žemesnes sąrašo vietas: Naglį Puteikį iš Nr. 16 į Nr. 26, Rytą Kupčinską iš Nr. 18 į Nr. 33, Joną Šimėną - iš Nr. 31 į Nr. 53.

Sąrašo numeriai pateikti skaičiuojant kartu su reitingavime nedalyvavusiais Andriumi Kubiliumi ir Irena Degutiene.

Galutinį sąrašą dar turės patvirtinti TS-LKD taryba, posėdį surengsianti šeštadienį Jonavos rajone, Rukloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų