REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis tėvelių patvirtins, kad daugelis vaikų atsisako valgyti pusryčius ir per didžiausius kaprizus ir šūksnius pavyksta įkalbinti. Tad ką daryti, jei vaikas griežtai atsisako valgyti?

REKLAMA
REKLAMA

Tėveliai turi būti budrūs ir išmokti pačią svarbiausią vaikų mitybos taisyklę — reikia mokėti derinti dvi S: Sveika ir Skanu.

REKLAMA

Pamėginkime dabar kartu suderinti kiekvienos dienos Jūsų vaikučio pusryčių meniu ir Jūs pamatysite patys, kad net ir pats didžiausias užsispyrėlis pradės valgyti.

Košė su saldėsiais. Visi suaugę žino, kad valgyti košes yra labai sveika. Košėse esantys vitaminai ir naudingos medžiagos yra nepakeičiamos visiems, norintiems užaugti sveikais ir gražiais. Jei Jūsų mažylis atsisako valgyti pačias sveikiausis ryžių, grikių ar kitas kruopas, pamėginkite jas suderinti su tuo, kas skanu: jogurtu arba cinamonu.

REKLAMA
REKLAMA

Košė su uogomis. Mėgaukitės vasara ir valgykite košę su ką tik miške surinktomis mėlynėmis arba žemuogėmis. Košė su šviežiomis arba trintomis uogomis yra ne tik beprotiškai skanu, bet ir labai sveika!

Košė su pikantiškais priedais. Jei Jūsų mažyliui nebesinori saldumynų, palepinkite jį koše su žolelėmis, mėsos arba kumpio gabaliukais.

Omletas. Tai daugelio vaikų pamėgtas patiekalas, tereikia jį subtiliai pateikti: omletą puikiai tinka vaikams ruošti su ypatingomis formelėmis, kurios suteikia omletui ypatingą formą ir... išskirtinį skonį. ;)

Varškytė su priedais. Šviežia varškė su pikantiškais priedais arba su šviežiomis uogomis arba jogurtu ne tik labai sveika, bet ir skanu, todėl mes esame tikri, kad Jūsų mažylis bus tikrai sotus ir laimingas.

Gerda Morozovienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų