REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunkvežimių, perkrautų nemokamais maisto produktais ir geriamuoju vandeniu, vairuotojai gyventojams juos pardavinėja už pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji humanitarinės pagalbos pardavinėjimo atvejai buvo užfiksuoti Krymske, kuris tik pradėjo atsigauti po baisaus potvynio.

REKLAMA

Gyventojai ėmė teigti, kad gatvėse pasirodo sunkvežimiai su maisto produktais. Žmonės, kurie išvežioja maistą, siūlo gyventojams nusipirkti jo už pinigus. Be to – tai humanitarinė pagalba, kuri turi būti dalijama nemokamai.

Miesto valdžia ragina gyventojus netikėti spekuliantais ir prašo pranešti apie kiekvieną tokį atvejį. Iš dalies savanoriu gali tapti bet kuris šalies gyventojas, kuris vėliau gali naudotis humanitarine pagalba taip, kaip jam leidžia sąžinė. Nors humanitariniai kroviniai griežtai kontroliuojami, kiekvieno savanorio stebėti neišeina fiziškai. Tikimasi, kad gyventojai kreipsis dėl šių spekuliacijų į policiją.

Šiuo metu niekas iš nusikaltėlių, kurie apsimeta savanoriais, nesulaikyti. Valdžiai tenka per garsiakalbį raginti žmones neleisti aferistams pelnytis iš jų nelaimės, teigia lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų