REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl traumų iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės turėję pasitraukti du ekipos kandidatai – Renaldas Seibutis ir Simas Jasaitis sugrįš į komandos gretas. Nežinia, ar abu krepšininkai prasimuš į pagrindinę ekipos sudėtį, kuri jau šio mėnesio pabaigoje pradės kovas Londono olimpiadoje, tačiau rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra nutarė suteikti sportininkams šansą, rašo portalas lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau tris savaites treniruojuosi. Pagal medikų parengtą planą pirmąją savaitę buvo lengvos treniruotės, o pastarosios dvi buvo skirtos rimtam fiziniam pasirengimui ir pamėtymui į krepšį. Nors jaučiuosi vis geriau, rinktinės stovykloje treniruosiuosi užsidėjęs man pagamintą veido kaukę, kuri apsaugos skruostikaulį nuo galimų smūgių“, – sakė 26 metų 196 cm ūgio Seibutis.

REKLAMA

„Sveiksta kelis, negaliu skųstis. Sugrįžęs iš Hjustono gydžiausi, treniravausi ir galvojau apie rinktinės reikalus. Galiu pasakyti, kad dabar man kojos neskauda, tačiau nežinau, kaip ji reaguos į krūvius, kurie yra rinktinės stovykloje. Man paskambino komandos gydytojas ir pranešė, kad atvykčiau į stovyklą pajūryje. Ten po krūvių ir paaiškės, ar galėsiu būti naudingas komandai. Bus matyti viskas jau savaitgalį“, – aiškino 30 metų 202 cm ūgio Jasaitis.

Lietuvos rinktinė šeštadienį rinksis Palangoje, kur tęs pasiruošimą olimpiadai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų