REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Futbolo pasaulyje užfiksuota sensacinga naujiena - Anglijos „Premier“ lyga yra susitepusi lažybų skandale.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs „Southampton“ kapitonas Clausas Lundekvamas atskleidė šokiruojančias naujienas apie stipriausiame Anglijos futbolo divizione tarp žaidėjų įsišaknijusius nešvarius lažybų susitarimus, iš kurių jie susižeria krūvas pinigų.

REKLAMA

Norvegas pasakodamas apie „Premier“ lygos lažybų tinklą pažymėjo, jog daugelio komandų kapitonai yra į tai įsivėlę bei prisipažino, kad ragindavo savo buvusio klubo darbuotojus statyti pinigus už tam tikrus įvykius aikštėje ir tai darė kone kiekvieną savaitę.

„Aš tuo visai nesididžiuoju. Kurį laiką mes tai darėme kiekvieną savaitę. Galėjome susitarti su varžovų komandos kapitonais dėl įvairių įvykių, kaip pavyzdžiui: kas pirmieji grąžins kamuolį į aikštę iš užribio, kas pirmieji muš vienuolikos metrų baudinį, kas pirmieji uždirbs geltoną kortelę ir t.t. Įtakojome daugybę įvykių rungtynių metu“, - prisipažino C.Lundekvamas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesa, mes niekada nesusitardavome dėl galutinio rungtynių rezultato. Mes to negalėjome padaryti, nes esame profesionalai. Žinome, kad mūsų veikla buvo nelegali, bet tada mums buvo smagu“.

Vargu ar Anglijos futbolo organai, policija ir sirgaliai patikės C.Lundvekamo žodžiais apie tai, jog rungtynių galutinis rezultatas buvo „švarus“. Ypač žinant tai, jog norvegas paviešino susitarimus dėl vienuolikos metrų baudinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų