REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra susirinkusiems žurnalistams Karmėlavos oro uoste pasakojo, kad svarbiausias uždavinys patekti į olimpiadą įvykdytas, todėl visi klausimai susiję su Venesuelos organizatorių pateiktais „siurprizais“ nebeturi prasmės.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinį uždavinį įvykdėme. Venesuelą prisiminsime su šypsena. Sunkumų visada būna. Niekas mūsų ten nelaukė. Buvo aršios kovos, niekas nenorėjo atiduoti bilieto į olimpiadą. O kaltinimai dėl susitarimo su Nigerija yra iš viso absurdiški, todėl neturiu ką apie tai pasakyti“, - pasakojo K. Kemzūra.

REKLAMA

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris pridūrė, kad kol kas nė vienas iš žaidėjų dar neatsiskleidė visu 100 proc.: „Visi dar turi rezervų. Tiek individualiai, tiek komandiškai. Bet tas supratimas gerėja. Pietų Amerikos rinktinės žaidė svarbius turnyrus prieš tai, todėl geriau pasiruošė. Tuo tarpu Europos komandos tiek laiko pasiruošimui neturėjo. Dėl galimų permainų prieš olimpiadą galiu pasakyti, kad išsiaiškinsime, kokia Renaldo Seibučio ir Simo Jasaičio sveikatos būklė. Tada viską ir nuspręsime.“ Treneris pažadėjo, kad dar bus ieškoma varžovų su kuriais prieš olimpiadą pavyktų sužaisti keletą draugiškų varžybų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų