REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parduodamas Valentino mados namų verslas, o numatoma kaina – 852 milijonai dolerių.

Parduodamas Valentino mados namų verslas, o numatoma kaina – 852 milijonai dolerių.

REKLAMA

Italų mados namų verslą  Valentino ruošiamasi parduoti neįvardijamam pirkėjui, anot WWD. Tačiau Valentino tai nėra blogos naujienos. Italų mados namai, kurie 2007-aisiais metais buvo perpirkti Permira privačios nešališkos grupės, 2011-aisiais vėl galėjo pasigirti padidėjusiomis pajamomis. Kartu dirbantys kūrybos direktoriai Maria Grazia Chiuri ir Pier Paolo Piccioli lėtai, bet užtikrintai pasiekė kritikų pripažinimus savo puikioms ir žavingoms kolekcijoms, kurioms būdingas šiuolaikiškumas, bet taip pat ir Valentino mados namų klasika.

REKLAMA
REKLAMA

Praradus pinigus 2009-aisiais, prekės ženklo pajamos 2011-aisiais padidėjo 18 procentų. „Valentino sulaukia didelio skaičiaus potencialių pirkėjų“,- teigia Valentino šiuo metu vadovaujantis Stefano Sassi. „Nuostabios Maria Grazia Chiuri it Pier Paolo Piccioli stilistinės vizijos bei darbai ir nuolatinis kompanijos pajamų augimas atkreipė į šiuos mados namus itin daug dėmesio.“

Valentino atstovas patvirtino, kad mados namai gali būti parduoti jau liepos mėnesį. Yra gandų, kad būsimas pirkėjas – Kataro karališkosios šeimos atstovas, tačiau šios informacijos Valentino kol kas nepatvirtino. Šiuo metu mados namai įkainoti 852 milijonais dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų