REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 14 dieną 23 didžiausios Lietuvoje veikiančios įmonės lauks gyvenimo aprašymais nešinų lietuvių. Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime veiks Karjeros mugė, kurioje jaunų, į karjeros aukštumas Lietuvoje pasiryžusių kopti specialistų tikisi sulaukti įvairiausia veikla užsiimančios įmonės – bankai, geležinkeliai, maisto pramonės įmonės, universitetai, teisininkų kontoros, valstybinės ir privačios kompanijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokios mugės labai prisideda prie jaunimo nedarbo mažinimo Lietuvoje. Tai gera proga jauniems specialistams susipažinti su realiomis karjeros galimybėmis Lietuvoje, o juk daugelis pasaulio lietuvių neatmeta galimybės grįžti dirbti į Lietuvą. Be to, karjeros mugėse dažnai rankomis sukertama dar pirmojo susitikimo metu – juk į tokius renginius ir darbdaviai, ir būsimi darbuotojai ateina vedami bendro tikslo ir labai motyvuoti. Potencialiems darbdaviams galės prisistatyti ir Lietuvoje gyvenantys lietuviai“, – sakė Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo organizatorė Ieva Davydenko.

REKLAMA

 

Žemė (nuotr. Organizatorių)Žemė (nuotr. Organizatorių)

Visuomenės harmonizavimo parke Karjeros mugė veiks šeštadienį, liepos 14 dieną, nuo 12 iki 19 valandos. Didžiausios Lietuvoje veikiančios įmonės ir korporacijos Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo Expo paviljone įrengs savo stendus, kuriuose vyks susitikimai, pokalbiai, viktorinos. Sumaniausieji galės ne tik gauti darbą, bet ir laimėti prizų. Karjeros galimybių Lietuvoje ieškantis jaunuolis tiesiog turės susirasti jo poreikius ir veiklos sritį atitinkančios įmonės stendą, kuriame jam bus suteikta visa reikalinga informacija, bus galima teikti pasiūlymus, palikti gyvenimo aprašymą, sudalyvauti pokalbyje dėl darbo, o gal ir išsyk sukirsti rankomis. Prie įmonių stendų laukiami ne tik potencialūs darbuotojai – įmonės ieško verslo partnerių bei bendradarbiavimo galimybių užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime potencialių darbuotojų bei verslo partnerių ieškos Lietuvos Geležinkeliai, Lietuvos Paštas, Callcredit, Arvi, Vičiūnai, SEB, Danske bankas, Activity Gifts, Senukai, Švyturys, Investuok Lietuva, Versli Lietuva, Philip Morris Lietuva, Strategic Staffing Solutions International, VDU, ISM, Bright Purple, Eika, Euromonitor, CSC Baltic, Barclays, Nacionalinė Lietuvos Elektros Asociacija, Baltic Legal Solutions. Karjeros mugės partneris – Versli Lietuva. Projektą iš dalies finansuoja Europos regioninės plėtros fondas.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime keturias dienas veiks dešimtys erdvių, kuriose bus skaitomi pranešimai, vyks diskusijos verslo, mokslo, kultūros, politikos temomis, veiks kūrybinės dirbtuvės, sporto turnyrai, susitikimai su garsiais žmonėmis, kontaktų bei karjeros mugės, o vakarais vyks pramoginė programa – kinas, teatras, koncertai, mados pristatymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų