REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Londone (Didžioji Britanija) vykusio 126-ojo Vimbldono teniso turnyro vienetų varžybas laimėjo trečioji pasaulio raketė 30-metis šveicaras Rogeris Federeris. Ji finale sekmadienį 4:6, 7:5, 6:3, 6:4 įveikė ketvirtąją pasaulio raketę 25-erių metų britą Andy Murray'ų.

REKLAMA
REKLAMA

E. Murray'us šio turnyro finale žaidė pirmą kartą. Jis tapo pirmuoju Didžiosios Britanijos tenisininku nuo 1938 metų, iškopusiu į finalą.

REKLAMA

Po pralaimėjimo sensacingai tiek daug kovų laimėjęs ir taip toli nuėjęs E. Murray'us negalėjo sutvardyti ašarų, rašo portalas The Huffington Post.

„Trūko tiek nedaug... Aš stengiausi ir tai nebuvo lengva“, - vos galėdamas prakalbėti per ašaras sakė tenisininkas. Po to kiek nusiraminęs pridūrė: „Pirmiausia noriu pasveikinti Rogerį. Kai patekau į finalą ir sužinojau, kad žaisiu prieš jį, galvojau, kad tai geriausias mano šansas. Bet jis kaip trisdešimtmetis žaidžia labai gerai. Jis nusipelnė pergalės. Ačiū tiems, kas mane palaikė, palaikymas buvo nepakartojas“, - drebančiu balsu kalbėjo A. Murray'us.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų