REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Honda“ gamins kompaktišką miesto automobilį. Tai paaiškėjo iš vieno patentų biurų nutekinus informaciją apie japonų gamintojo užpatentuotus nedidelio automobiliuko išvaizdos eskizus.

REKLAMA
REKLAMA

„Honda“ užpatentavo šiuolaikinės automobilio „N600“ vizijos išvaizdą. Originalusis „Honda N600“ buvo gamintas dar 70-aisiais praėjusio amžiaus metais. Na o būsimas jo pasekėjas labai panašus į koncepcinį „Honda N Concept 4“.

REKLAMA

Būsimo „N600“ eskizas labai primena koncepcinį „Honda N Concept 4“. (nuotr. Gamintojo)Būsimo „N600“ eskizas labai primena koncepcinį „Honda N Concept 4“. (nuotr. Gamintojo)

Jei tikėti pasaulio automobilinėje spaudoje sklandančia informacija, automobilio ilgis sieks 3,37 m., o plotis – tik 1,47 m. Būsimo „N600“ priekinius ratus sukti turėtų tik 660 kubinių centimetrų darbo tūrio 64 a.g. varikliukas su VTEC sistema.

Šiuo metu neaišku, kokiose rinkose bus prekiaujama šiuo automobiliu. Iš vienos pusė tai tipinis japonų „key car“ kategorijos automobilis, kuriuos Japonijos gamintojai paprastai gamina tik savo rinkai. Čia tokiems miesto automobiliukams taikomos nemažos mokestinės lengvatos. Tačiau retro stiliaus automobilių populiarumas pasaulyje gali lemti ir tai, kad būsimas „Honda N600“ pasirodys ir kitose rinkose, tame tarpe ir Europoje.

Tai 1967 metais pagamintas „Honda N600“ (nuotr. Gamintojo)Tai 1967 metais pagamintas „Honda N600“ (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų