REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar įsivaizduojate, kad mūsų ponui Zuokui už vienokį ar kitokį KET pažeidimą būtų atimta teisė vairuoti automobilį. Vargiai. Visų pirma sostinės politikas gana dažnai renkasi dviratį, o toliau prasidėtų vietinės specifikos niuansai – jei kas pasikėsintų į kokio garsaus Lietuvos politiko vairuotojo pažymėjimą, prasidėtų kalbos apie politinį susidorojimą, neteisybę, ir iš smulkmenos išpūstą burbulą. Tačiau visai netoli mūsų, Estijos žemėje, galioja kitokia tvarka – šalies sostinės Talino meras neteko vairuotojo pažymėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Estijos sostinės meras Edgaras Savisaaras vairuotojo pažymėjimo neteko dėl greičio viršijimo. Talino politikas pasižymėjo Narvos plente, kur skriejo 84 kilometrų per valandą greičiu toje vietoje, kur buvo galima važiuoti tik 50 kilometrų per valandą greičiu. Už greičio viršijimą 34 km/h Talino meras vairuotojo pažymėjimo neteko 60 dienų. Taip pat politikas turės sumokėti ir 320 eurų baudą.

Du mėnesiai be vairuotojo pažymėjimo – nieko baisaus. Juo labiau, kad tokio rango politikui priklauso ir tarnybinis automobilis su vairuotoju. Tačiau tai puiki proga Talino merui paskambinti savo Vilniaus kolegai. Ponas Zuokas galėtų šį tą patarti dėl važinėjimo dviračiu, na o Talino meras pasidalintų patirtimi apie mums dar neregėtą valstybės institucijų skaidrumo lygį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų