REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis liepos 8 dieną pareiškė užuojautą dėl Krasnodaro krašte kilusių potvynių, nusinešusių daugybės žmonių gyvybes.

REKLAMA
REKLAMA

"Reiškiu nuoširdžią užuojautą Krasnodaro krašte žuvusiųjų ir sužeistųjų šeimoms ir artimiesiems, o taip pat ir visiems Rusijos žmonėms“, – rašoma A.Ažubalio užuojautos laiške Rusijos užsienio reikalų ministrui Sergejui Lavrovui.

REKLAMA

Užsienio reikalų ministerija neturi duomenų, kad per potvynius Krasnodaro krašte būtų nukentėję Lietuvos piliečiai. Informacijos apie nelaimę galima rasti Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos interneto svetainėje http://www.mchs.gov.ru/news/. Taip pat informacija apie potvynio metu nukentėjusius, dingusius ar žuvusius asmenis teikiama ministerijos paskelbtais „karštosios linijos“ telefonais +7 800 7751717 ir +7 861 2686440.

REKLAMA
REKLAMA

Visi Lietuvos piliečiai, šiuo metu esantys potvynio regione, ar jų artimieji raginami registruotis Lietuvos ambasadoje Rusijoje el.paštu [email protected] arba telefonu +79645693396.

Pirminė informacija konsulinės pagalbos klausimais Lietuvos užsienio reikalų ministerijoje teikiama visą parą tel. +370 5 2362444, elektroniniu paštu pilieč[email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų