REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinų laukia profesiniai sunkumai. Atėjo metas imtis reikalų, kuriuos ilgokai atidėliojote. Būkite pasirengę veikti greitai - medituoti ir laukti įkvėpimo neturite kada. Finansinė situacija pagerės tik tiems, kurių darbas susijęs su aukštosiomis technologijomis. Nepageidautina sudaryti stambių sandėrių su užsieniečiais, pirkti nekilnojamojo turto užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Emociškai sunki diena: jus kamuos daugybė prieštaringų išgyvenimų, apie jūsų taip trokštamą stabilumą teliks tik pasvajoti. Labiausiai pažeidžiami bus romantiški santykiai - juos pasiseks išlaikyti harmonijoje tik tuo atveju, jei pavyks suvaldyti savo protrūkius ir susilaikyti nuo neteisingos kritikos. Naujos pažintys nerekomenduojamos. Diena tinkama savarankiškam darbui - tiek rutininiam, tiek kūrybiniam.

REKLAMA

Dvyniai

Profesinėje sferoje kaupiasi negatyvios tendencijos, čia galite laukti labai rimtų problemų. Tačiau jūsų aplinkoje yra žmonių, kurie gali ateiti į pagalbą sudėtingu momentu. Nebijokite kreiptis į juos palaikymo ir pasistenkite išradingai paaiškinti, kokios būtent pagalbos jums reikėtų. Venkite didelių fizinių krūvių, tausokite save.

Vėžys

Nepalankus emocinis fonas, diena bus kupina nemalonumų ir problemų. Artimieji gali jūsų nesuprasti, pasipils nepelnytos kritikos ir priekaištų banga. Būkite kantrūs ir santūrūs, paaiškinkite savo poziciją ir nevenkite pokalbių, kad ir kokie jie jums būtų nemalonūs. Logika ir sveikas protas padės įveikti visas užkardas, pasiekti sėkmės sprendžiant bet kokias sudėtingas situacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Laukia asmeninio pobūdžio sunkumai. Bus sunku rasti bendrą kalbą su mylimu žmogumi, įveikti nesutarimus, pamiršti senas nuoskaudas. Prisiminkite, kad šiandien būtent jums teks imtis priemonių norint išsaugoti pašlijusius santykius. Jei viską paliksite savieigai, rezultatas bus abejotinas, jūs nusivilsite, prarasite pasitikėjimą.

Mergelė

Nesėkmingai susiklostę darbo reikalai vers susimąstyti, ar teisingus tikslus pasirinkote, ar tikrai tomis priemonėmis jų siekiate. Neleiskite kad abejonės sutrukdytų jūsų asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui, judėkite pirmyn. Džiugins taikūs ir harmoningi santykiai su mylimu žmogumi. Tačiau ryškesnių emocijų ir aistros apraiškų verčiau nesitikėkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Diena susijusi su finansiniais sunkumais. Bet koks klausimas, susijęs su pinigais ar brangiais daiktais, kels ginčus ir aštrias diskusijas. Tačiau šansą išvengti konfliktų vis dėlto turite: pravers jūsų taktiškumas ir neapgaunanti intuicija. Stabilumas asmeniniuose santykiuose - kaip tik tai, ko jums dabar reikia. Nesitikėkite, kad mylimasis, draugai ar giminaičiai patys susivoks, ko trokštate. Kuo atviriau jiems tai sakysite - tuo greičiau susilauksite iš jų to, ko trokštate.

Skorpionas

Verslo reikaluose gali įsivelti daug painiavos, todėl pasistenkite iš ginčų ir nesutarimų išpešti kuo daugiau informacijos bei viską apmąstyti racionaliai, be emocijų. Parodykite savo lyderio įgūdžius - ir reikalai veikia stosis į vėžes. Derybas ir aštrias asmeninio gyvenimo diskusijas verčiau atidėkite antrai dienos pusei - kaip tik tada labiausiai pasitikėsite savimi ir gebėsite suvaldyti situaciją.

REKLAMA

Šaulys

Daugiau atidumo darbe: didelė smulkių klaidų ir apmaudžių nesusipratimų tikimybė, dėl to laikas bus iššvaistytas tuščiai. Pasikliaukite patyrusių kolegų patarimais, susilaikykite nuo rizikingų eksperimentų. Kelyje į tikslą prireiks kantrybės. Finansinė situacija nepalanki, išlaidos bus didesnės nei tikėjotės. Nesutarimai šeimoje gadins nuotaiką, laimė, bent jau meilės reikaluose tendencijos pozityvios.

Ožiaragis

Stabili diena be didelių staigmenų ir netikėtumų. Dirbsite produktyviai, atliksite jums skirtas užduotis. Bet kokiame kolektyve tapsite lyderiu, taigi teks priiminėti sprendimus ir prisiimti atsakomybę. Ramūs, harmoningi santykiai su artimaisiais, konfliktų grėsmės beveik nėra. Beje, būtent artimieji ir draugai padės jums įveikti problemas, o mylimas žmogus pradžiugins geru patarimu arba dovana.

REKLAMA

Vandenis

Diena neutrali, bus ir pozityvių, ir negatyvių tendencijų. Jausite sumažėjusį gyvybinį tonusą, stigs energijos. Nevertėtų imtis darbų, geriau pamąstykite apie poilsį, raskite malonų būdą atgauti jėgas. Deja, finansinė situacija sunki, nėra galimybės tuojau pat leistis į smagią kelionę ar palepinti save SPA procedūromis. Pasitelkite fantaziją - ir ši problema bus išspręsta.

Žuvys

Nusiraminkite ir apsišarvuokite kantrybe. Diena nelengva, tačiau priežasčių pulti į paniką nėra, reikia tik veikti apgalvotai ir pasikliauti patikimų žmonių pagalba. Galite tikėtis įtakingo rėmėjo paramos. Stenkitės būti dėmesio centre, neslėpkite nuo aplinkinių savo pergalių ir pasiekimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų