REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tradicinės, vienos didžiausių metuose pajūrio šventės, „Bitėlando“, vartai Juodkrantėje šiandien buvo atidaryti 12 tūkst.  svečių. Atvykę šventės dalyviai pirmiausia pateko į „Bitėlando“ miestelį, kuriame jau buvo paruoštos pramogos tiek mažiems, tiek dideliems, o vakare visų laukė įspūdingas Lietuvos žvaigždžių koncertas.

REKLAMA
REKLAMA

Mažuosius šventės dalyvius pasitiko „senoji miesto pilis“ – pripučiami atrakcionai. Keturiose pagrindinėse gatvėse svečiai galėjo žaisti „Bingo“, meno dirbtuvėse piešti ant indų, o „Bitėlando“ pašte – siųsti atvirukus. Kaip ir tikrame miestelyje, „Bitėlande“ veikė sporto klubas, universitetas ir Išmaniųjų mokykla. Iš anksto užsiregistravusios komandos dalyvavo „Nokia Lumia“ orientacinėse varžybose.

REKLAMA

Vakare  šventės svečių laukė koncertas „Sveiki sugrįžę namo!“, kurį vedė Rūta Ščiogolevaitė ir Mindaugas Stasiulis. Jame koncertavo „Skamp“, „Happyendless“, „Studentės“, „69 danguje“ ir kiti atlikėjai – iš viso, 10 Lietuvos žvaigždžių. „Eurovizijos“ konkurse šiemet Lietuvai atstovavęs D. Montvydas atliko naujausią ir dar niekur neskambėjusią savo dainą.

Praėjusiais metais „Bitėlandas“ į Juodkrantę pritraukė daugiau nei 10 tūkst. svečių, kurie dalyvavo „Draugų kelionėje aplink pasaulį“ su žymiausiais Lietuvos atlikėjais: Marijonu Mikutavičium, Mantu Jankavičium,

MIA, Justu Lapatinsku, Linu Adomaičiu ir kitais. Tradicinis „Bitėlando“ renginys „Bitės“ klientams rengiamas jau nuo 2003 metų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų