REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Bandymai susirasti antrąją pusę internete primena betikslį galvos daužymą į sieną? Ar visi jie atrodo kaip potencialūs nusikaltėliai ar prievartautojai? Nesijaudink, nesi tokia vienintelė.

REKLAMA
REKLAMA


Tiesa ta, kad daugeliui moterų jau iki gyvo kaulo įgriso vyrai su akiniais ir treningais, fotografuojantys save mobiliuoju telefonu automobilyje ar savo atspindį vonios veidrodyje. Fu! O kaip tau raumenukų demonstravimas be marškinėlių? Fuu! O ką manai apie nuotraukas šalia baseino kokiame nors kurorte su kita moterimi? Vyrukai, akivaizdu – jums reikėtų pasidomėti apie etiketą pažinčių portaluose.

REKLAMA

Pateikiame keletą interpretacijų, ką moterys galvoja, kai skaito (ne itin iškalbių) vyrų anketas:

1. “Aš tik žiūrinėju aplink”. Ieškau trumpalaikių nuotykių. Nepakankamai rimtas (nesubrendęs) įsipareigojimams šiuo metu. Arba, iš tikrųjų turiu antrąją pusę, tačiau noriu pažiūrėti, gal yra moteris, su kuria būtų verta ją išduoti. Abiem atvejais, esu nesubrendęs, emocionaliai neprieinamas ir neskiriu dėmesio susitikinėjimui. Na, bet aš bent jau iš dalies esu apie tai atviras.

REKLAMA
REKLAMA

2. “Jokių žaidimų!” Moteris mane išdavė arba aš išdavinėju ją, tačiau žinau, kokie žaidimai čia vyksta ir noriu iš anksto įspėti, kad aš nepakęsiu, jei ir tu taip elgsies su manim. Supratai? Po galais, aš turiu suknistų problemų!

3. (Atsiunčia žinutę, kurios visas turinys yra) “Labas”. Am, norėčiau nesaugaus atsitiktinio sekso.

4. “Man greitai pasidaro nuobodu”. Tu esi lengvai pakeičiama, taip kaip ir visi kiti dalykai mano gyvenime, kurie man pabosta. KITA!

5. “Ieškau naujos pradžios”. Dėl neišspręstų vaikystės problemų, kurios sugriovė ankstesnius mano santykius, turėjau lankytis pas psichologą, bet užuot tai daręs, aš geriau užsidėsiu rožinius akinius. Tikiuosi, tu nieko prieš, kad galimuose mūsų santykiuose tau teks patirti tą patį blogą elgesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. “Ieškau “neimančios į galvą” mergaitės”. (Pala, pala... Mergaitė? Taip vadinti galima tik 18-kos ir jaunesnes... Pedofiliška) Aš nenoriu stengtis užsitarnauti tavo meilę, tad jei tu nesi lengvai sukalbama, aš nešvaistysiu savo laiko.

7. “Gali ieškoti visą savo gyvenimą”. Pasakyta pakankamai.

8. “Noriu gerai praleisti laiką”. Aš tik žaidžiu, prisijungsi?

9. “Pasiruošęs meluoti apie tai, kaip mes susitikome”. Aš vedęs. Ir melagis. Ar tau reikia dar kokių pagundų, kurios sužadintų norą susitikti su manimi?

REKLAMA

10. “Nemokama vakarienė –garantuota. Tikra meilė???” Aš perku meilę. Tačiau aš nežinau, kas yra meilė, nes niekad nejutau šio jausmo. Kas nori pasimylėti už nemokamą vakarienę?

11. “Aš tik noriu susipažinti su keletu moterų”. Jūs “moterys” esate tik objektas. Ir aš turiu jumis pasinaudoti. Taigi, jei kuri nors iš jūsų karšta – paskambinkit!

12. “Jei kas nors klaus, mes susipažinom bažnyčioj”. Melagis ir neištikimas. Žiūrėti į Nr. 9.

13. “Tik nuoširdūs ir tikri pasiūlymai”. Aš nudegiau arba pats įskaudinau kitą žmogų dėl neištikimybės. Aš išsigandęs arba niekada negalėsiu kuo nors pasitikėti, nes pats esu nepatikimas. Kitu atveju aš juk nesivarginčiau to minėti savo profilyje. Ups, žiūrėti į Nr.2 Ir Nr.5.

REKLAMA

14. “Tik ieškau draugų”. Su spec. poreikiais. Kitu atveju, didžiulis nevykėlis, negalintis susirasti draugų realiame gyvenime.

15. “Puikus mokytojas tau”. Man patinka sadomazochizmas ir tu tikrai kentėsi dėl to, kad buvai bloga mergaitė.

16. “Noriu susipažinti su kuo nors linksmu”. Aš narcizas, kuriam reikia ko nors, kas pralinksmintų mane, padarytų mane laimingu ir smagiai praleistų su manimi laiką. Jei negalėsi pamaitinti manęs 100% pozityvių emocijų, aš atnaujinsiu savo profilį pažinčių portale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17. “Ar dar yra tikrų moterų?” Aš pavargęs nuo susitikinėjimo su šiais robotais ir noriu užmegzti tikrą romaną.

18. “Ar čia yra gerų mergaičių?” Aš noriu užmegzti trumpą romaną su nepilnamete mergina, kuri nėra sugadinta gyvenimo. Taip pat žiūrėti Nr. 1, Nr. 8 ir 17.

19. “Valgau tokias moteris kaip tu pusryčiams”. Kas čia dabar? Žiūrėti Nr. 15.

20. “Neskaityk mono profilio”. Aš manau, kad atvirkštinė psichologija yra kieta. Ir taip, aš vis dar įstrigęs 9-ame dešimtmetyje.

21. “Jokių dramų karalienių!”. Man nepatinka prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Tiesa pasakius, visuose santykiuose aš tampu nutolusiu. Tuomet, kai mergos praranda savo kantrybę, aš parodau joms pirštą ir sakau: “Taip ir maniau, kad tu išprotėjus”.

REKLAMA

22. “Aš nesu tavo tėvas, tad būk nepriklausoma”. Aš nesiruošiu šituose santykiuose numesti svorio,  t.y. už tave plauti indų, skalbti, auklėti vaikus ar gaminti, tačiau aš tikiuosi, kad tu pateiksi man sąskaitą už tai.

23. “Aš esu geriausias šio pažinčių portalo kąsnelis”. Aš esu narcizas, o tu jau taip pat geriau būk pati geriausia moteris pasaulyje.

24. “Šitą užpildysiu vėliau”. Turėsiu laiko tau tada, kai turėsiu tave. Aš tikras tinginys, tad ateikit ir pasiimkit mane, damos!

Kaip bebūtų, ar tai, kad vyrukas ieško tik nuotykių – gerai, ar blogai – spręsti Jums.  Bet kuriuo atveju patariame atkreipti dėmesį į dar keletą dalykų. Taigi, venkite:

REKLAMA

>> Tų, kurie nemoka rašyti lietuviškai – ko gero, nebus kultūringi ar protingi. Juk net tobulą išvaizdą ir augančią aistrą gali sužlugdyti atskleistas žmogaus kvailumas!

>> Tų, kurių visos nuotraukos su treningais – ko gero, taip apsivilkęs ateis ir į pirmąjį pasimatymą!

>> Tų, kurie nerodo savo veido. Priežastys gali būti dvi: vedęs ir bijo būti susektas arba labai kompleksuotas. Abiem atvejais, tai ne jums.

>> Tų, kurie siūlo web-seksą.  Nejaugi tai, kad vyras gali pasitenkinti tokiu būdu, nepakankamai apie jį pasako?

>> Tų, kurie visuomet ieško tik sau patogios susitikimo vietos – ko gero, būsite susidūrusi su moterų išnaudotoju.

Taigi, jeigu vyro ieškote internete, būkite atidi ir tikrai rasite tokį, kuris bus jūsų vertas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų