REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saldžiabalsis Justinas Bieberis tik atrodo geras berniukas, iš tiesų už šio meilaus veidelio slepiasi tikras maištininkas ir baisus chuliganas. Vakar Los Andželo policija buvo nustebinta, kai sulaikė piktybišką kelių eismo taisyklių pažeidėją ir išaiškėjo, kad tai 18-metis moteriškų širdžių ėdikas Justinas Bieberis.

REKLAMA
REKLAMA

Chromuotas lenktyninis dainininko automobilis Fisker Karma, kainuojantis 100 tūkst. dolerių, važiavo milžinišku greičiu ir atliko pavojingus manevrus, tuo ir patraukdamas policijos pareigūnų dėmesį.

REKLAMA

„J. Bieberis vairavo kaip maniakas. Jis manevravo iš vienos juostos į kitą ir lėkė 160 km per valandą greičiu, nepaisydamas jokių atstumų“, - žurnalistams pasakojo policijos pareigūnas.

Tačiau savo skubėjimą jaunasis atlikėjas policininkams paaiškino paprastai – jis neva stengėsi atsiplėšti nuo jį persekiojusių paparacių, ko, deja, jam nepavyko išvengti, nes vėl atsidūrė paparacių dėmesio centre.

„Lenktyninkui“ išrašė baudą ir paleido. Tai beje nebuvo pirmas kartas, kai J. Bieberis pateko į policijos pareigūnų akiratį – neseniai pop atlikėjas įsivėlė į muštynes su vienu paparaciu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų