REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Viso pasirengimo bei dviejų pirmųjų olimpinės atrankos turnyro rungtynių metu savo žaidimo neradęs Rimantas Kaukėnas pamažu atsigauna. Nepaisant tuščių dviejų kėlinukų, gynėjas nenuleido rankų ir, pelnęs aštuonis taškus, ženkliai prisidėjo prie pergalės prieš Puerto Riką.

REKLAMA
REKLAMA

- Rimantai, apibūdinkite rungtynes.

- Vangiai pradėjome, bet paskui įsivažiavome. Labai džiaugiuosi tuo, kaip šiandien kovojome. Sunkios buvo visos rungtynės, ypač pradžia, kol įsivažiavome. Aš pats dar ne visiškai įsibėgėjęs, bet po pertraukos jau žaidžiau kiek geriau, pajutau komandos draugus. Mes nieko dar nelaimėjome, nes svarbiausios bus kitos rungtynės. Tad reikia pailsėti ir vėl kibti į darbą.

REKLAMA

– Varžovai rungtynių pabaigoje persvėrė rezultatą. Kokius nurodymus davė treneris per minutės pertraukėlę?

– Jokios panikos nebuvo, norėjome parengti gerą ataką ir atlikti paruoštą metimą. Kai Šarūnas labai gerai sužaidė, norėjome atlikti dar vieną ataką. Užpuolėme, apsigynėme – to ir pakako. Kuo pranašesni? Žaidėme visi kartu, susikaupę – vienas už visus, visi už vieną.

– Puerto Rikui to pritrūko?

– Nežinau, bet matėte, kad kova vyko taškas į tašką. Jie žaidė labai gerai, mūsų žaidimas bangavo. Džiaugiuosi, kad galiausiai laimėjome. Charakteris? Negaliu sakyti, kad anksčiau nenorėjome to charakterio demonstruoti. Iš paskutiniųjų vyrai kovojo ir su Nigerija, bet ši komanda taip pat nepėsčia, pažiūrėkite - laimėjo prieš Graikiją.

– Ar švilpimas per Lietuvos himną padėjo susitelkti?

– Buvo nemalonu klausytis. Tada Robertas sušuko, kad turime dar labiau užsivesti. Manau, kad tai ir padarėme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų