REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesklandumai, nesusipratimai ir nuolatiniai trukdžiai Venesueloje nepalaužė Lietuvos krepšininkų ir jie olimpiniame atrankos turnyre nugalėjo Puerto Riko rinktinę rezultatu 76:72.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto po pergalės prieš Venesuelą, kuri lėmė jos iškritimą, turnyro šeimininkų elgesys su mūsų rinktine ryškiai pasikeitė: prieš mačą su Puerto Riku staiga sugedo Lietuvos ekipos autobusas (nors visoms komandoms yra skirtos naujutėlaitės transporto priemonės), o kito teko laukti 20 minučių. Prieš varžybas komandai buvo pamirštas mineralinis vanduo, o apie tai priminus – atneštas tiesiog ledinis.

REKLAMA

Galiausiai, prieš rungtynes su Puerto Riku skambant Lietuvos himnui, venesueliečiai sirgaliai, stoję Puerto Riko pusėn, nušvilpė mūsų „Tautišką giesmę“.

Viso to jau per daug pasirodė Lietuvos krepšinio rinktinės atstovui ryšiams su žiniasklaida ir krepšinio komentatoriui Linui Kunigėliui.

Po įtemptos kovos lietuviams galiausiai  išplėšus pergalę, per tiesioginę televizijos transliaciją iš Karakaso jis rėžė: „Visų tų, kurie čia kovoja, ir sirgalių vardu norėčiau pasakyti organizatoriams: ir užsikruškit su savo gendančiais autobusais, ir užsikruškit su visom savo sąmokslo teorijom!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų