REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš ketvirtfinalio dvikovą su Puerto Riko rinktine Jonas Mačiulis tikino, kad itin svarbu bus galingai pradėti rungtynes. „Jeigu leisime jiems pajusti žaidimą, su jais bus sunku, todėl bandysime slopinti jų emocijas nuo pat pirmų minučių“, - Krepsinis.net žurnalistui pasakojo lengvasis krašto puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA

- Pirmame etape komanda žaidė permainingai. Kaip pats vertini rinktinės pasirodymą iki šiol?

- Kol kas mūsų žaidimas yra per daug banguotas, bet trūksta galbūt truputį susikaupimo. Vis dėlto manau, kad parodysime tikrąją savo jėgą.

REKLAMA

- Kokia komanda yra Puerto Rikas?

- Kaip ir visi pietiečiai, Puerto Rikas yra emocijų komanda. Jeigu leisime jiems pajusti žaidimą, su jais bus sunku, todėl bandysime slopinti jų emocijas nuo pat pirmų minučių ir neleisti įsižaisti.

- Kokias varžovų silpnybes atskleidė graikai?

- Man atrodo, jie ne taip gerai puola prieš „zoną“. Ramosas tikrai nekaip ginasi du prieš du - jis negali padėti, todėl yra tarpų. Silpnybių yra, bet žinote - kiekviena komanda turi savus žaidėjus, gal tos silpnybės prieš mus gali nepasikartoti. Bandysime žaisti savo žaidimą, o kaip bus - pažiūrėsime.

REKLAMA
REKLAMA

- Esi vienintelis nominalus trečias numeris rinktinėje. Ar stebėjai savo būsimus varžovus?

- Stebėjau, vakar buvome pasilikę po varžybų. Jie turi daugiau keitimų, bet yra už mane mažesni, todėl daugiau bandysiu padėti saviems po krepšiu.

- Ar galima sakyti, kad šiai rinktinei lengviau žaisti rungtynes, kurias lemia daug, nei tokias, kaip vakar su Nigerija?

- Taip tikrai negalima sakyti. Vakar paprasčiausiai nesusikaupėme ir tai tikrai nebuvo gerai, nes visi pamatė, kaip mus galima išmušti iš vėžių. Tikiuosi, kad rytoj susikaupsime, nes laukia lemiamos varžybos. Tikiuosi, kad nebus tokių dalykų, kaip vakar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar greitai pavyksta pamiršti skaudžius, bet nereikšmingus pralaimėjimus?

- Su amžiumi susigyveni, pradedi galvoti kitaip. Joniukui (Valančiūnui - aut. past.) truputį sunkiau. Jis išgyveno.

- Ar per laisvą dieną buvo progų išeiti iš miesto?

- Buvo progų, bet niekas nėjom. Asmeniškai aš beveik visą laiką viešbutyje, lauke tik iki ten, kur stovi apsauga. Pasivaikštai dešimt metrų ir grįžti atgal. Nesinori lįsti toliau, ypač po vakar, kai Venesuela neišėjo. Nežinai, ko tikėtis iš tokio temperamento žmonių. Vaizdai pro langa? Esu visko matęs - nedžiugina, bet nieko nuostabaus. Kinijoje irgi panašiai buvo - ten teko daugiau išeiti į miestą, mačiau dar ir blogesnių vaizdų. Ir tie vaizdai, ir tos kalbos - neverta rizikuoti. Gal ir nieko neatsitiks, bet nieko neprarasi, jei neišeisi pasivaikščioti po tuos šiukšlynus.

Romanas Buršteinas, Krepsinis.net iš Karakaso

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų