REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, pirmojo kvalifikacinio etapo mačais, prasidėjo 2012/2013 metų UEFA Europos lygos turnyras.

REKLAMA
REKLAMA

Ne pačius stipriausius varžovus gavę lietuviški klubai (Marijampolės „Sūduva“ ir Šiaulių „Šiauliai“) pralaimėjo minimaliais rezultatais 0:1.

REKLAMA

Krūvos savų progų neišnaudojusi „Sūduva“ paskutinėmis minutėmis namuose praleido įvartį ir pralaimėjo prieš Daugpilio „Daugava“ komandą, o „Šiauliai“ išvykoje turėjo pripažinti Talino „Levadia“ pranašumą. Beje, estai įvarčio nepelnė - jį į savus vartus netyčia nukreipė „Šiaulių“ legionierius iš Brazilijos Juvenalis.

„Šiaulių“ vyriausiasis treneris Gediminas Jarmalavičius apgailestavo dėl pralaimėtų rungtynių: “Sunku rasti žodžių po tokių rungtynių. Esame nusivylę. Jie neįmušė, o tai padarėme mes patys. Labai apmaudu. Savo ruožtu mes sukūrėme tikrai nemažai progų pasižymėti, tačiau neretai Estų komandą gelbėdavo virpstas, skersinis ar tiesiog pasiaukojamai žaidusi gynyba. Tačiau taip jau būna futbole. Vis tik dar laukia atsakomasis mačas. Aš vyrams ir pasakiau, kad sužaidėme tik vieną kėlinį, laukiame antrojo. Jų kietas žaidimas nei kiek nenustebino, matėme kaip jie žaidžia iki šiol, taip jie žaidė ir šiandien. Aišku teisėjas kai kuriose momentuose tikrai galėjo skirti pražangas. Tačiau iš esmės rungtynės buvo neblogos“.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakomąsias rungtynes „Sūduva“ žais liepos 12 dieną, 19:00val. Daugpilyje, o „Šiauliai“ tą pačią dieną ir tuo pačiu laiku savo stadione stengsis atsirevanšuoti estų ekipai.

Europos lyga, I-asis kvalifikacinis etapas, pirmasis poros mačas:

Marijampolės „Sūduva“ 0-1 Daugpilio „Daugava“

87' [0-1] A.Kovalovs

Talino „Levadia“ 1-0 Šiaulių „Šiauliai“

63' [1-0] Juvenal (į savus vartus)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų