REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV žiniasklaida nagrinėja situaciją Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vasaros turguje ir pateikė dešimties geidžiamiausių laisvųjų agentų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai, vis dar esantys rinkoje: Ray'us Allenas, Jeremy Linas, O.J.Mayo, Chrisas Kamanas, Nicolas Batumas, Lou Williamsas, Aaronas Brooksas, Ramonas Sessionsas, Brookas Lopezas ir Chauncey Billupsas.

REKLAMA

Formaliai kontrakto neturi ir veteranai Timas Duncanas, Jasonas Kiddas bei Grantas Hillas, bet visi jie beveik 100 proc. grįš į komandas, kuriose praleido praėjusį sezoną. Atitinkamai - San Antonijaus „Spurs“, Dalaso „Mavericks“ ir Fynikso „Suns“.

Tiesa, pastarosiomis dienomis taip pat netrūko įdomių naujienų. Kevinas Garnettas liko Bostono „Celtics“, o Deronas Williamsas - Bruklino „Nets“ ekipoje, Steve'as Nashas persikėlė į Los Andželo „Lakers“, Fynikso „Suns“ beveik susitarė su Ericu Gordonu ir Goranu Dragičiumi, Portlendo „Trail Blazers“ perviliojo pagrindinį Indianos „Pacers“ vidurio puolėją Roy'ų Hibbertą, o Lamaras Odomas bandys atsitiesti Los Andželo „Clippers“ komandoje.

Lygą sudrebino ir Atlantos „Hawks“ mainai - Joe Johnsonas persikėlė į „Nets“, o vietoj į Jutos „Jazz“ išvykusio Marvino Williamso „vanagai“ gavo Deviną Harrisą. Žaidėjais pasikeitė ir Šarlotės „Bobcats“ bei Detroito „Pistons“ - Correy Maggette'as buvo iškeistas į Beną Gordoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų