REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Indrės Vainalavičiūtės ir Andriaus Bareišio straipsnis „Baltijos jaunimą tėvynė dusina“. Trys „Baltijos sesės“ – Lietuva, Latvija ir Estija – skaičiuoja trečią atkurtos nepriklausomybės dešimtmetį. Šiose šalyse jau užaugo karta, kuri nebepamena sovietmečio, bet neretai pasigirsta ironiškų pamąstymų, kad po dešimties metų šie žmonės lygiai taip pat nebeprisimins baltiškų šaknų ir laikys save pasaulio piliečiais. Kokiomis nuotaikomis gyvena ir kokią ateitį mato trijų Baltijos šalių jaunimas?

REKLAMA
REKLAMA

Koks buvo Garliavos pedofilijos skandalo herojaus Andriaus Ūso šeimos ryšys su garsiuoju EBSW koncernu ir jo vadovu Gintaru Petriku, kuris šiuo metu atlieka bausmę? Atsakymo į šį klausimą ieško rubrikos „7 dienos“ žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „EBSW – pedofilijos bylos herojų užnugaris?“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Tulpinių tvaikas Panevėžyje nesisklaido“. Šiurpi trijų mažeikiškių žmogžudystės byla išaiškinta, bet netgi praėjus 12 metų ne visos mįslės įmintos.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Pavojus žiniasklaidos laisvei“. Žiniasklaidos priežiūros institucijų suvalstybinimas prieštarauja žiniasklaidos nepriklausomybės principams – taip teigia Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos prezidentė Vaiva Žukienė, kurią šį kartą kalbina „Balsas.lt savaitė“.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė, režisierė, scenaristė, dailininkė, rašytoja – taip galima apibūdinti Kristiną Gudonytę, įvairiapusę ir spalvingą asmenybę. Pokalbis su ja – rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų