REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Baltarusijos gynybos ministerija tikrina internete pasirodžiusią informaciją apie nesankcionuotą užsienio lėktuvo skrydį virš šalies teritorijos, praneša „BelaPAN“.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, jog trečiadienį Švedijos leidinys „The Local“ pranešė, kad esą tos dienos rytą lengvasis lėktuvas, pilotuojamas Švedijos piliečio, išmetė virš Minsko kelis šimtus pliušinių meškiukų su šūkiais, ginančiais žodžio laisvę. Anot leidinio, šios akcijos tikslas buvo paremti demokratinius procesus Baltarusijoje. Kas ją surengė, nepranešama.

REKLAMA

Kaip teigia „The Local“, lėktuvas, kurio modelis nenurodytas, pakilo iš Lietuvos teritorijos ir be leidimo įskrido į Baltarusijos oro erdvę. Skrydis truko maždaug pusantros valandos. „Nežinau, ar mus kas nors pastebėjo. Mes skridome nedideliame aukštyje“, - cituoja leidinys neįvardytą lakūną.






Kaip praneša ITAR-TASS, ketvirtadienį Baltarusijos gynybos ministerija pareiškė, kad internete pasirodę vaizdo įrašai, neva patvirtinantys nežinomo užsienio lėktuvo skrydį virš šalies teritorijos, yra provokacija.

Taip pat skaitykite:

Baltarusija neigia, kad iš Lietuvos atskridęs lėktuvas mėtė pliušinius meškiukus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų