REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daug kalbėta apie „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone“ sprogstantį charakterį, įskaitant incidentus Jungtinėse Valstijose, Australijoje ir kitose šalyse. Tačiau tai, kas įvyko su 17-mečiu Suomijos gyventoju Henriu Helminenu, galima laikyti akivaizdžiu „iPhone“ „karšto būdo“ įrodymu. Pirma, mobilusis įrenginys užsidegė prie pat žmogaus kūno, tiksliau, vaikino kelnių kišenėje, antra, pastarąjį incidentą užfiksavo stebėjimo kamera.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip matyti vaizdo klipe, nieko neįtariantis suomis išlipo iš automobilio, žengė porą metrų ir iš jo kelnių kišenės pasirodė tiršti baltos spalvos dūmai. „iPhone“ savininkas sureagavo gana greitai ir iš karto į šoną metė dūmus skleidžiantį mobilųjį įrenginį.

REKLAMA

Kodėl „iPhone“ užsimanė taip pasielgti, nepranešama, tačiau teigiama, kad „Apple“ išmanusis telefonas buvo pirktas 90 dienų prieš šį įvykį, taigi tikėtina, jog tai „iPhone 4S“.  „Apple“ turbūt ne veltui primena apie maksimalią 35 laipsnių pagal Celsijų aplinkos temperatūrą, kurios viršyti eksploatavimo metu nederėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų