REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bridgestone Europe“ paskelbė, kad šių metų spalį rinkoje pradės prekiauti naujausiomis „Ecopia EP001 S“ padangomis, kurios yra įvertintos aukščiausiu Europos Sąjungos teritorijoje galiojančio reglamento A balu tiek pasipriešinimo riedėjimui, tiek ir sukibimo ant šlapios kelio dangos kategorijose.

REKLAMA
REKLAMA

Tai pirmos padangos rinkoje, įvertintos aukščiausiais balais tiek Europoje, tiek ir Japonijoje. Šios padangos pirmą kartą bus parodytos šių metų rugsėjį Paryžiaus automobilių parodoje, o Europos Sąjungos šalyse jų prekyba prasidės nuo spalio 1 d.

REKLAMA

„Bridgestone Europe“ pranešė, kad didžioji dauguma padangų, kurios yra pagamintos po šių metų liepos 1-osios, bus pažymėtos taip, kad atitiktų naująjį ES teritorijoje nuo šių metų lapkričio įsigaliosiantį padangų žymėjimo reglamentą. Iki lapkričio 1-osios visos, ES teritorijoje parduodamos padangos turės žymėjimą, atitinkantį ES padangų žymėjimo reglamentą nr. 1222/2009.

Naujajame žymėjime yra atsižvelgiama į vos tris kriterijus: pasipriešinimą riedėjimui, sukibimą ant šlapios dangos ir keliamą triukšmą. Tai tik trys iš daugelio kriterijų, pagal kuriuos bandomos padangos.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanija pareiškė, kad ji nesustos kūrimo procese ir neapsistos tik ties šiais trimis kriterijais, bet ir toliau kurs naujus produktus atsižvelgiant į visas geriausias padangos savybes. Kuriant vasarines padangas bus ir toliau kreipiamas ypatingas dėmesys į tokias savybes kaip stabdymo kelias ant sausos dangos, padangos stabilumas ar ilgaamžiškumas. Kuriant žiemines padangas, be išvardintų savybių, ypatingą dėmesį „Bridgestone“ skirs stabdymo kelio mažinimui ant sniego ir ledo, bei stabilumui posūkiuose.

„Naujasis ES padangų žymėjimo reglamentas yra pozityvus žingsnis padangų, kurios parduodamos Europoje, suskirstymo pagal kokybę link“ - sakė „Bridgestone Europe“ vykdantysis direktorius ir prezidentas Franco Annunziato.

„Bridgestone“ kompanijai pavyko sukurti padangą, kuri atitinka pačius aukščiausius ES keliamus reikalavimus – „A/A“ lygį“ - sako „Bridgestone Europe“ prezidentas Annuziato, - „mes itin didžiuojamės tuo, kad pasiekėme aukščiausią lygį ir pristatome tokią padangą vieni pirmųjų rinkoje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų