REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Diena bus gera jei sugebėsite tenkintis tuo, ką turite, o ne žūtbūt sieksite to, kas nepasiekiama. Geriau nesiimkite varginančių darbų, nedarykite to, kam reikia itin daug kruopštumo. Pasiseks rasti teisinus atsakymus į daugelį aktualių klausimų – čia jums padės intuicija ir fantazija bei artimų žmonių patarimai.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Galimi sėkmingi sutapimai. Palankiai susiklosčiusios aplinkybėms leis įgyvendinti seną idėją ar drąsų užmojį ir atsidursite dėmesio centre. Šios dienos įvykiai lems reikšmingas permainas asmeniniame gyvenime. Jei susilaikysite nuo neapgalvotų poelgių ir elgsitės apdairiai, vėliau neteks gailėtis.

REKLAMA

Dvyniai

Diena prieštaringa ir nerami. Teks veikti ryžtingai kad nugalėtumėte netikėtai jūsų kelyje atsiradusias kliūtis. Pagalbos iš draugų ar artimųjų nesitikėkite, tačiau galite neabejoti: mylimas žmogus palaikys jus sunkią akimirką. Romantiškai nusiteikę Dvyniai nepasigailės atvėrę savo jausmus.

Vėžys

Gyvybinis potencialas smuktelėjęs, galima staigi nuotaikų kaita. Stenkitės nepervargti, venkite nemalonių pokalbių su artimais žmonėmis, pagal galimybes atidėkite problemų sprendimą ir sudėtingus reikalus. Naujos pažintys bus malonios ir daug žadančios, tačiau jei pulsite į jas stačia galva – vėliau galite nusivilti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galima tikėtis sėkmės darbuose, kuriems reikia organizacinių gebėjimų ir vadovavimo. Ši diena tarsi ir išaušo tam, kad mažiau apsukrūs žmonės dirbtų jums. Naudokitės proga, bet ir negailėkite tinkamo atlygio. Jus gali prisiminti ir seni pažįstami, kuriems kažkada padėjote: jų padėka pradžiugins.

Mergelė

Diena palanki, tačiau šeimyninių santykių sferoje kaupiasi negatyvios tendencijos. Bendrauti su artimaisiais bus sunkoka, galimi dideli konfliktai. Pagrindine nesutarimų priežastimi taps gyvenimo būdas – būtent jis bus sukritikuotas ir išprovokuos nereikalingus patarimus. Įsimylėjėliai šią dieną nepatirs ypatingų permainų, o tie, kurių jausmai tik mezgasi, pajus, kad jie greitai stiprėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Prieš tuos, kurie siekia permainų asmeniniame gyvenime, atsiveria plačios galimybės. Atėjo laikas priimti svarbius sprendimus ir imtis aktyvių veiksmų. Kadangi kol kas jūs vadovaujatės ne tik emocijomis, bet ir sveiku protu, to, ką nuveiksite, nesigailėsite.

Skorpionas

Mažėja gyvybinis potencialas ir visų pirma tai veikia nuotaiką. Šiandien skorpionai labai jautrūs negatyviai įtakai iš šalies, todėl bendraudami turėtų būti išrankesni, o nuo kontaktų su abejotinais asmenimis apskritai geriau susilaikyti. Galimos problemos meilės reikaluose, mylimas žmogus iš jūsų kažko tikisi ir kol kas nenori suvokti, kad to duoti jūs tiesiog negalite.

REKLAMA

Šaulys

Nepaisant negatyvių tendencijų stiprėjimo, ši diena praeis palyginti neblogai. Jums būdingas optimizmas ribojasi su lengvabūdiškumu, tačiau katastrofiškų pasekmių tai neturėtų atnešti. Galite ramiai mėgautis gyvenimu ir džiuginti aplinkinius. Laisvalaikį leisite išradingai ir linksmai, tik bus sunku rasti kompanijos, nusiteikusios ieškoti nuotykių kartu su jumis.

Ožiaragis

Diena sėkminga tiems, kas nori iš širdies pasilinksminti, praleisti laiką malonioje gerų draugų kompanijoje. Žvaigždės jums žada daugybę nuostabių emocijų ir puikią nuotaiką, belieka tik parodyti iniciatyvą ir organizuoti šventę. Šiek tiek blogiau klostysis reikalai tiems, kurie ruošiasi į tolimą kelionę: sužinosite nemalonios informacijos.

REKLAMA

Vandenis

Vandeniams atsirado galimybė išspręsti problemą, pastaruoju metu ne juokais keliančią nerimą. Sėkmės paslaptis - atsisakyti senų, patikrintų metodų. Laužykite tradicijas ir tikėkite savo sėkme. Net ir įspūdingų tikslų pavyks pasiekti be titaniškų pastangų. Susimąstykite apie ilgalaikes investicijas.

Žuvys

Ne pati geriausia diena problemoms spręsti arba imtis kokių nors sudėtingų darbų. Šiandien Žuvys bus linkę graužtis dėl smulkmenų, nusivilti, trauktis atgal - jei jų kelyje iškils bent mažiausia problema. Žvaigždės pataria pailsėti, rasti malonų ir nevarginantį užsiėmimą - toks laiko leidimas jums kelia nuotaiką ir grąžina pasitikėjimą savimi. Ypač rekomenduotinos ekskursijos, išvykos į gamtą, įvairios pramoginės kelionės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų