REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos teisėsauga virto Baltarusijos tipo jėgos struktūromis. Policininkai – sadistai. Didėja policijos smurtas prieš senukus ir močiutes“ – tokie vieši Seimo nario Naglio Puteikio pareiškimai išvedė iš kantrybės policijos vadovus. Iš pradžių Generalinės prokuratūros, o dabar jau ir Policijos departamento vadovai ėmė šauktis Seimo etikos sargų pagalbos. Pareigūnams vis daugiau nerimo kelia nuolatiniai konservatoriaus N.Puteikio išsišokimai, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl viešų užgaulių komentarų laikinai policijos generalinio komisaro pareigas einantis Algirdas Stončaitis kreipėsi į Etikos ir procedūrų komisiją. Pareigūnas neabejoja, kad tokie politiko akibrokštai peržengė leistinas ribas.

REKLAMA

Nuo liežuvio nevaldančio politiko jau kliūva ir sadistinius policininkų polinkius esą toleruojantiems Seimo nariams. Daugiausia N.Puteikio kaltinimų policijos vadovybei – politiko asmeniniame interneto tinklaraštyje, apstu jų ir komentaruose prie kai kurių rašinių naujienų portaluose.

Antai komentuodamas pareigūnų veiksmus per kovo viduryje vykusį mitingą „Už teisingumą“ konservatorius užsipuolė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininką Kęstutį Lančinską.

Į konservatoriaus nemalonę pateko ir Kauno policijos vadovas Algirdas Kaminskas. Jį Seimo narys vadina žiauriuoju. Kai kuriuose savo rašiniuose konservatorius policininkus vadina fašistais ir kaltina policijos vadovus, kad jie esą toleruoja jų sadistinius polinkius: „Visą gyvenimą dirbę kelių patruliais Skvernelis ir Požėla, dabar dėl nesąžiningų politikų atsidūrę policijos vadovų kėdėse, dangstantys žiaurųjį Kaminską, taip pat turėtų būti atleisti, nes jie dangsto sadistus policininkus ne tik Kaune, bet ir Elektrėnuose.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų