REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad metroseksualai praranda savo įtakos sferas, nes juo pamažėle keičia naujas vyrų tipas, kuriam būdingas ne tik seksualumas, stipraus charakterio savybės, bet ir dėmesingi, jautrūs ir švelnūs santykiai su moterimis, rašo „The Daily Mail.“

REKLAMA
REKLAMA

Britų sociologo atliktame tyrime, šis vyrų tipas buvo pavadintas „neoseksualais“.

Neoseksualas–tai vyras, kuriam būdingi visi tikro ir stipraus vyro bruožai, taip pat sugebėjimas savarankiškai priimti įvairius sprendimus. Tačiau nepaisant to, jis išlieka švelnus, jautrus ir dvasingas stipriosios lyties atstovas. Toks vyras labiausiai ir reikalingas šiuolaikinei moteriai.

Remiantis tyrimo duomenimis, „moteriškos“ išvaizdos vyrai, kurie ne tik naudojasi kosmetika, bet ir daug laiko praleidžia prie veidrodžio, erzina moteris. Tačiau taip pat silpnosios lyties atstovių nebedomina ir aktyvūs bei energingi metroseksualai, kurie gerai išmano technologijas ir daugiau laiko skiria internetui, o ne moteriai. Moterys pavargo nuo šiuolaikinių komunikacijos priemonių. Jos nori girdėti savo širdies draugo balsą iš arti, kuris prisipažįsta mylintis ar paskiria pasimatymą ne kalbantis telefonu ar atsiųsdamas SMS. 72 proc. silpnosios lyties atstovių teikia pirmenybę stipriems ir atkakliai savo tikslo siekiantiems vyriškiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų