REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo liepos 6 dienos duris atveria ekspozicija, dedikuota legendiniam britų šnipui, agentui 007, Džeimsui Bondui.

REKLAMA
REKLAMA

Barbican galerija šį apvalų jubiliejų skaičiuoja nuo 1962-ųjų metų, kai pasirodė pirmoji nepamirštamos šnipų istorijų serijos dalis - "Dr. No". Turint galvoje, kad šis filmas pažymėjo ištisas kartas, turėjo įtakos daugeliui kūrinių savo žanre, ir įtakojo skirtingų laikotarpių jaunimo aprangos stilių, buvo neišvengiama, kad atsirastų tai apibendrinanti ekspozicija.

REKLAMA

Ekspozicija pavadinta Designing 007, jos rengėjai žada, kad tai bus multisensorinė patirtis kiekvienam ekspozicijos lankytojui, kitaip tariant, nesitikėkite rasti vien eksponatų, paslėptų septyniais užraktais rakinamuose stikliniuose terariumuose.

Parodos lankytojai turės neeilinę galimybę susipažinti su tuo, kaip buvo kuriami visi legendinės serijos filmai. Taigi, uždanga pakyla ir turite galimybę pamatyti visą filmo produkcijos mašiną: kaip ruošiama istorija, kuriami kostiumai, rengiamos filmavimo lokacijos, įrengiami specialieji specialiojo agento supermobiliai, kaip kuriami specialieji efektai, grafinis dizainas ir įvairios grafikos, kiek pajėgia specialiojo agento vaidmenį kuriantys aktoriai, o kur visą darbą už juos atlieka kaskadininkai ir dar daug kitko.

REKLAMA
REKLAMA

Barbican galerijos vadovai tikina, kad ši paroda neatpažįstamai transformuos galeriją, paversdama ją laiko mašina, gabensiančia per pusę amžiaus besitęsusią britų šnipinėjimo legendos istoriją.

KADA: birželo 6 – rugsėjo 5 dienomis, 11am – 8pm

KUR: Barbican Centre, Silk St, London, EC2Y 8DS

KAINA: £8 - £12

DAUGIAU INFO: http://www.barbican.org.uk/bond/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų